IHG opent eerste Holiday Inn in Gurugram India

Gelegen in het hart van New Gurugram, zal Holiday Inn Gurugram Sector 90 het eerste Holiday Inn hotel in de stad zijn en het derde in het Delhi-NCR gebied. Het 263 kamers tellende hotel ligt aan een Multi Utility Corridor en biedt gemakkelijke toegang tot Manesar, Southern Periphery Road, Dwarka Express Highway en het stadscentrum. Het ligt op ongeveer 45 minuten van Indira Gandhi International Airport, 30 minuten van het treinstation van Gurugram en 30 minuten van het metrostation Huda City Centre.

Het hotel maakt deel uit van het gemengde project “V3S Sapphire 90” dat winkels, winkels, multiplexen, restaurants en nog veel meer biedt. Het hotel heeft zijn deuren geopend omdat het Delhi/NCR gebied de bewegingsbeperkingen verlicht, wat een ideale keuze is voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers; een gedenkwaardige weekendbestemming voor de inwoners van Delhi NCR, een handige tussenstop voor toeristen die de ‘Gouden Driehoek’ van Delhi, Agra en Jaipur bestrijken en een rustgevend verblijf voor de zakelijke gasten die de bedrijfshubs in Gurugram frequenteren.

Holiday Inn Gurugram Sector 90 biedt een uitgebreid dinerrestaurant, met een bar & lounge, dat Aziatische, Indiase en Westerse gerechten serveert met zowel een buffet als à la carte aanbod. Het moderne en eigentijdse Viva All Day Dining, gelegen op de 16e verdieping, biedt de gast een interactieve eetervaring en een uniek stedelijk & verjongend uitzicht op het Aravalische landschap. Het hotel beschikt ook over banket- en vergaderzalen verspreid over 5.500 sq ft , een zwembad op het dak en een 24-uursfitnesscentrum.

Als onderdeel van de IHG-familie voldoet Holiday Inn Gurugram Sector 90 aan de toonaangevende normen van IHG op het gebied van Way of Clean, inclusief de nieuwe IHG Clean Promise.

Holiday Inn Gurugram Sector 90 is de nieuwste toevoeging aan een van ‘s werelds grootste hotelbedrijven, waar gasten bij meer dan 5.900 hotels en grote luchtvaartmaatschappijen wereldwijd punten kunnen verdienen en inwisselen via het loyaliteitsprogramma van de IHG Rewards Club.