IHG opent eerste Kimpton in Maleisië

Het design-geleide luxe boutique hotelmerk zet zijn expansie in Azië voort met de introductie van Kimpton Kuala Lumpur op The Exchange TRX. IHG® ondertekende op The Exchange TRX-beurs een managementovereenkomst met LQ Retail Sdn Bhd om in 2023 het eerste Kimpton® Hotels & Restaurants in Maleisië te openen als een een nieuwe ervaringsgerichte lifestylebestemming.

Kimpton is nu actief in meer dan 70 hotels en 85 restaurants, bars en lounges verspreid over stedelijke locaties, resort bestemmingen over de hele wereld. Van het speelse en verfijnde ontwerp tot de bekroonde restaurants en bars, Kimpton staat bekend om het creëren van meeslepende gastmomenten die allemaal draaien om echte menselijke connecties. Het 471 kamers tellende Kimpton Kuala Lumpur, met zijn jeugdige en speelse merkpersoonlijkheid, zal een verfijnde en zeer persoonlijke lifestyle-ervaring heruitvinden die wordt verwacht door de moderne reizigers en dit in lijn met het profiel van TRX als de nieuwe CBD van de hoofdstad.

Het pand krijgt drie eet- en drinkgelegenheden waaronder een bar & restaurant op het dak en een delicatessenzakencafé. Gasten kunnen genieten van het uitzicht vanaf het buitenzwembad op het dak of zich in het zweet werken in de sportschool. Er zal een scala aan unieke vergader- en evenementenruimtes zijn voor een breed gamma aan activiteiten, van kleine intieme bijeenkomsten tot grotere energieke sociale evenementen.

Als het eerste internationale financiële district van Maleisië en het toekomstige Central Business District (CBD) van Kuala Lumpur, zal TRX de positie van Kuala Lumpur als een toonaangevend centrum voor internationale financiën en zakendoen versterken. Het masterplan van het financiële district combineert duurzaamheid, aantrekkelijke openbare ruimten en een connectiviteit om een internationaal stedelijk ecosysteem van wereldklasse te creëren, hartje Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur’s Kimpton zal deel uitmaken van The Exchange TRX, dat zich in het hart van het district bevindt dat wordt vergeleken met de belangrijkste wereldwijde financiële centra, zoals de Canary Wharf in Londen, de Marina Bay in Singapore en het International Commerce Centre in Hongkong. Het zal voorzien zijn van woon-, commerciële, entertainment- en evenementen van wereldklasse, compleet met lifestyle-aanbiedingen die naadloos zullen worden geïntegreerd met een geactiveerd 10 hectare groot openbaar park – het nieuwe groene hart van de stad.