IHG opent Europa’s grootste Holiday Inn Express in Amsterdam

IHG® Hotels & Resorts kondigt de opening aan van Holiday Inn Express® Amsterdam – North Riverside, het grootste Holiday Inn Express® in Europa. Het hotel ligt aan de noordelijke oever van het IJ-meer, op slechts een korte gratis rit met de veerboot vanaf het stadscentrum van Amsterdam, en is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar toerisme of zaken. Holiday Inn Express staat bekend om de catering voor slimme, slimme reizigers die onderweg zijn naar hun volgende vergadering of meeting.

Het Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside ligt op vijfentwintig minuten rijden van Amsterdam Schiphol Airport en op tien minuten rijden van Amsterdam Centraal Station en beschikt over 438 kamers, allemaal voorzien van de nieuwste concepten van het merk. Het hotel is ontworpen om de gastervaring te verbeteren en reizigers uit te rusten met alles wat ze nodig hebben, en beschikt over verduisteringsgordijnen, beddengoed van hoge kwaliteit, een krachtige douche en gratis high-speed Wi-Fi. De kamers zijn ook uitgerust met slimme designkenmerken zoals een flexibele werkruimte, een flatscreen-tv, ergonomisch ontworpen stoelen en ruime USB-poorten en stopcontacten naast het bed. Het hotel is huisdiervriendelijk en alle gasten die in het hotel verblijven hebben een Express Start® Ontbijt bij de prijs inbegrepen.

Holiday Inn Express is kampioen in eenvoudig en slim reizen door te dienen als een no-fuss basecamp waar gasten kunnen werken, rusten, ontspannen en heropladen. De dynamische gemeenschappelijke ruimtes van het hotel zijn ontworpen om de gasten de ruimte en de voorzieningen te bieden om op afstand te werken of te ontspannen. In de lobby van het hotel vinden de gasten gemeenschapstafels met geïntegreerde stopcontacten en draadloze oplaadapparatuur – allemaal onderdeel van de Next Generation-ontwerpoplossingen van het merk. Een mix van zitstijlen biedt een gastvrije en comfortabele plek om te wachten of om met vrienden of collega’s een drankje te nuttigen in de bar.

Imre Heijboer, General Manager, Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside: “Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside geeft zowel zakenreizigers als toeristen een verfrissend slim met alle essentiële zaken binnen handbereik. De ideale locatie van het hotel biedt gasten een snelle verbinding met het centrum van Amsterdam, maar stelt hen in staat om te genieten van een woonwijk met een prachtig uitzicht op de skyline van de stad”.

Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside heeft ook twee boekbare vergaderzalen die kunnen worden aangesloten voor groepsbijeenkomsten en een businesscentrum op locatie dat de gasten toegang geeft tot een printer, scanner en fotokopieerapparaat.

Standaard kamers beginnen vanaf €82 per nacht met een Express Start® Ontbijt inbegrepen in de prijs. Met de nieuwste aanbiedingen van IHG kunnen reizigers meer doen, meer zien en meer besparen met IHG’s “Get A Night on Us” of de optie om nu te boeken en later te betalen. Als gasten drie of meer opeenvolgende nachten boeken in een IHG-hotel in Europa, kunnen ze het equivalent van ten minste één nacht besparen.

IHG Schone Belofte

IHG zet zich al jaren in voor strenge schoonmaakprocedures in al haar hotels wereldwijd. Dit wordt uitgebreid met aanvullende COVID-19-protocollen en best practices, in samenwerking met toonaangevende deskundigen uit de sector Cleveland Clinic, Ecolab en Diversey, en met de introductie van de IHG Clean Promise. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.ihg.com/clean.

Holiday Inn Express is het grootste en snelst groeiende hotelmerk van IHG wereldwijd, met 2.872 openstaande hotels en 761 extra hotels die in de komende jaren zullen worden geopend. In heel Europa zijn er meer dan 250 Holiday Inn Express hotels geopend en 71 in de komende 3-5 jaar. IHG heeft onlangs Holiday Inn Express® Budapest City Centre ondertekend, het eerste nieuwe hotel voor de Hongaarse hoofdstad in 23 jaar, dat nog dit jaar zal worden geopend.