IHG opent het eerste Regent hotel sinds de overname van het merk

IHG® kondigt vandaag de ondertekening aan van een managementovereenkomst met Shanghai 21st Century Hotel Co., Ltd. voor zijn iconische pand in Lujiazui, Shanghai, China. Vanaf 16 mei 2020 wordt het hotel officieel gebrandmerkt als Regent Shanghai Pudong en staat het klaar om gasten te verwelkomen met een werkelijk unieke en luxueuze ervaring, waar het legendarische merk beroemd om is. Alle bestaande reserveringen worden automatisch doorgestuurd en geëerd door Regent Shanghai Pudong. Gasten zullen in staat zijn om de ingetogen luxe en intuïtieve service van Regent naadloos te ervaren. In het kader van de deal neemt IHG ook het beheer van de luxeappartementen, die boven het hotel in dezelfde toren liggen, over.

IHG breidt haar luxueuze voetafdruk uit en kondigde in maart 2018 de overname van een meerderheidsbelang in Regent Hotels & Resorts aan en brengt het geliefde merk in het topsegment van haar portefeuille. Sindsdien heeft IHG gewerkt aan het combineren van haar expertise op het gebied van luxe met het diepe erfgoed en de vereerde erfenis van Regent, waarbij het merk opnieuw werd gelanceerd door het te ontwikkelen om de moderne luxereiziger aan te spreken. Midden in de prachtige skyline van het financiële district Lujiazui zal Regent Shanghai Pudong het eerste Regent hotel zijn dat na de overname wereldwijd wordt geopend. Ondertussen is er al een renovatie aan de gang om het iconische InterContinental Hong Kong in 2021 om te vormen tot een Regent hotel, waardoor het hotel weer naar zijn roots wordt gehaald toen het zijn deuren opende als Regent in 1980. Daarnaast verwacht het merk later dit jaar ook nieuwe openingen in Phu Quoc, Vietnam, Bali, Indonesië in 2021, Kuala Lumpur, Maleisië en Chengdu, China in 2023.

Justin Channe, Managing Director, Regent Hotels & Resorts, IHG: “Het verwelkomen van Regent Shanghai Pudong bij de Regent familie is een belangrijke mijlpaal voor het merk, niet alleen in Groot-China maar ook in de wereld. Sinds de overname hebben we ons geëngageerd om van het merk een echte leider te maken op het gebied van luxueuze gastvrijheid en het naar de beste bestemmingen ter wereld te brengen. We zijn verheugd om samen met Shanghai 21st Century Hotel Co., Ltd., onze strategische lange termijn partner, Regent naar Shanghai te brengen.