IHG opent twee hotels in Sydney op één dag

De hotels van Conquest in Burwood en Parramatta sluiten zich aan bij de snelgroeiende IHG®-familie, met een rebranding en het openen van hun deuren onder respectievelijk de merken Crowne Plaza en Holiday Inn van wereldklasse.

Conquest’s bekroonde hotel in Burwood, dat minder dan een jaar open is geweest als een onafhankelijk merk, rebadges als Crowne Plaza Sydney Burwood van vandaag, waardoor IHG’s wereldklasse upscale merk naar Sydney’s binnenste westen. Dit chique hotel biedt eigentijdse accommodatie, evenals een grillrestaurant, een Europees geïnspireerd café, vergaderfaciliteiten en een fitnessruimte, samen met een zwembad op het dak en een bar met een ononderbroken uitzicht op de skyline van Sydney. Fronting op Burwood Road en op slechts 10 km van de stad, is Crowne Plaza Sydney Burwood perfect voor zaken, vrije tijd en VFR-gasten, samen met bezoekers van Sydney Olympic Park, of het prachtige Sydney staycation.

Conquest’s Parramatta hotel sluit zich aan bij ‘s werelds grootste merk familie, rebranding als Holiday Inn & Suites Parramatta Marsden Street. Geopend in 2018, is dit een uitstekend voorbeeld van een Holiday Inn, en het eerste met een Suites aanbod in Australië. Met alle Holiday Inn functies, waaronder een café, een eetzaal en een fitnessruimte, is het perfect voor de zakelijke of recreatieve reiziger. Als tweede CBD van Sydney, is Parramatta het belangrijkste commerciële centrum voor de bredere Greater Western Sydney regio, met ongeveer een derde van de top 100 bedrijven van Australië en de Western Sydney Airport in Badgery’s Creek op slechts 30 minuten rijden.

Abhijay Sandilya, IHG’s Vice President, Development – Australasia, Japan & Pacific, “We zijn blij om de twee geweldige hotels van Conquest te verwelkomen in de IHG-familie, en onze aanwezigheid in Greater Sydney uit te breiden en ons sterkste jaar van hotelopeningen in Australazië voort te zetten.” Michael Akkawi, CEO van Conquest,: “Onze hotels in Burwood en Parramatta zijn snel iconen geworden in hun respectievelijke wijken en hebben in hun eerste twee jaar een trouwe klantenkring opgebouwd. Naar de toekomst kijkend na een uitdagend 2020, erkennen we het voordeel van samenwerking met ‘s werelds beste merken en distributiekanalen en te kunnen vertrouwen op onze successen uit het verleden.”.

De ondertekening van deze twee hotels komt aan het einde van IHG’s ‘Year of Crowne Plaza’ in Australië, na de opening van nieuwe panden in Hobart, Adelaide en Sydney Darling Harbour, en het opknappen van het grootste deel van het landgoed. Vanaf 2021 zal Holiday Inn in de voorhoede staan, met de eerste van IHG’s 12 Australische Holiday Inn pijplijnhotels die hun deuren openen, o.a. treffende voorbeelden in Melbourne’s Werribee, Richmond, Geelong en Bourke Street Mall.

IHG heeft op dit moment 56 hotels die onder vier merknamen actief zijn in Australazië, waaronder: InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, voco en Holiday Inn Express, met nog eens 34 hotels in de pijplijn. www.ihg.com