IHG: uitbreiding Multiple Development agreement

in Noord-Europa met tristar GmbH

 

IHG® Hotels & Resorts kondigt de uitbreiding aan van zijn multi-property ontwikkelingsovereenkomst voor de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en breidt de groeiambitie uit naar Italië en Polen. Alleen al in 2022 zal tristar GmbH vier nieuwe Holiday Inn Express hotels en een Hotel Indigo in Wenen openen, waarmee het merk zijn intrede doet op de Oostenrijkse markt.

De DACH-regio blijft een belangrijke strategische markt voor IHG, met 88 hotels die momenteel open zijn in Duitsland en 27 pijplijnhotels, waaronder de hotels die worden uitgebaat door tristar GmbH. In Oostenrijk en Zwitserland zijn er momenteel 17 hotels in exploitatie en zitten er zes in de pijplijn.

De hotels die tristar GmbH IHG dit jaar opent, zijn onder meer:

Hotel Indigo Vienna – Naschmarkt: Hotel Indigo Vienna, dat de levendige wijken en het minder bekende eclecticisme van Wenen omarmt, opent volgens de planning in mei 2022. Met 158 designkamers en -suites en een stijlvolle bar en restaurant is dit hotel het debuut voor Hotel Indigo in Oostenrijk. De Oostenrijkse hoofdstad is geliefd bij reizigers over de hele wereld om zijn cafécultuur, elegante architectuur en beroemde opera’s.

Holiday Inn Express Fuerth : Opening in de herfst van 2022. Holiday Inn Express Fuerth ligt in de Duitse regio Noord-Beieren en wordt het eerste IHG-hotel in de stad. Fuerth staat bekend als de klaverbladstad, vanwege de overvloed aan groene klavers. De stad heeft een charmante, traditionele architectuur, historische musea en tal van lokale attracties.

Holiday Inn Express Remscheid : Remscheid ligt 20km ten oosten van Düsseldorf en staat bekend als ‘De maritieme stad op de berg’, omwille van zijn historisch belang in de economische ontwikkeling van Duitsland. Holiday Inn Express Remscheid wordt later dit jaar geopend en zal de gasten een comfortabel verblijf garanderen dankzij de typische Holiday Inn Express voorzieningen.

Holiday Inn Express Düsseldorf Luchthaven : Na de recente openingen van voco Dusseldorf Seestern en Holiday Inn Express Dusseldorf – Hauptbahnhof, zet IHG haar groei in de stad verder met de opening van Holiday Inn Express Dusseldorf Airport. Het hotel telt 324 kamers en zal één van de grootste Holiday Inn Express hotels in Europa zijn wanneer het later dit jaar opent.

Onlangs getekend: Holiday Inn Express & Suites Monheim am Rhein : Monheim, gelegen aan de Rijn tussen Keulen en Düsseldorf, is een schilderachtige Duitse stad omgeven door platteland. De opening van Holiday Inn Express & Suites Monheim am Rhein is gepland in november 2024 en zal het eerste hotel van IHG in de stad zijn.