IHG verbetert ‘Meet with Confiddence’

voor een gemoedsrustvolle planning in een onvoorspelbare wereld.

 

Terwijl de wereld zich aanpast aan nieuwe verwachtingen voor verantwoorde bijeenkomsten, heeft IHG® haar Meet with Confidence-programma uitgebreid met passende en creatieve oplossingen voor vergaderingen en evenementen, zonder afbreuk te doen aan de ervaring of de flexibiliteit die meetingplanners nodig hebben.

IHG Hotels & Resorts levert al tientallen jaren ware gastvrijheid in vergaderingen en evenementen en heeft wereldwijd, in de meeste bestemmingen vergaderruimte beschikbaar. IHG combineert nu deze kennis met de best practices in de sector en de expertise achter de IHG Way of Clean, om de wereldwijde Meet with Confidence toewijding te versterken.

Meet with Confidence geeft prioriteit aan de veiligheid en het welzijn van gasten en biedt tegelijkertijd flexibele boekingen in onzekere tijden. Meetingplanners en deelnemers kunnen er zeker van zijn dat vergaderingen en evenementen in IHG-hotels wereldwijd voldoen aan toonaangevende praktijken op het gebied van hygiëne en veiligheid: ruimtes voor events zijn zo geconfigureerd dat er sociale afstand kan worden genomen, met het gebruik van buitenruimtes waar mogelijk, tafels en stoelen worden vóór elke vergadering of evenement en tijdens de pauzes gedesinfecteerd, een beheer van de aanwezigenstroom met bewegwijzering en gespreide pauzes waar mogelijk, verbeterde richtlijnen voor voedselverwerking en service, handreinigingsstations in de ruimtes voor vergaderingen en evenementen, technologische oplossingen ter ondersteuning van virtuele en hybride vergaderingen, ontmoeting met de Confidence-checklist en inspectie vóór het evenement met de vergaderplanner of contactpersoon ter plaatse, IHG Way of Clean, versterkte procedures in het hele hotel om de netheid te herdefiniëren en het welzijn van de gasten te ondersteunen, van verbeterde reiniging van gebieden met een groot contactoppervlak tot sociale maatregelen om afstand te nemen.

Derek DeCross, SVP, Global Sales, IHG: “Het Meet with Confidence programma combineert een laserfocus op netheid met flexibiliteit daar waar het het meest nodig is. Of het nu gaat om een vergadering met 10 personen, een intieme bruiloft of een virtuele wereldwijde conferentie, met meer dan 5.900 hotels in meer dan 100 landen, onze diverse merkenfamilie biedt uitzonderlijke ruimtes om ervoor te zorgen dat elke vergadering, elk evenement of elke viering onvergetelijk is”.

Meet with Confidence biedt ook maximale flexibiliteit, zodat meetingplanners en groepsbeslissers met vertrouwen kunnen boeken, maar tevens kunnen genieten van een aantal extra voordelen. De flexibele Meet with Confidence boekingsvoorwaarden zijn van toepassing bij het boeken van 10 tot 50 kamers (met of zonder vergaderzaal) in de deelnemende hotels voor boekingen vóór 31 december 2020, met meet- of verblijfsdata vóór 30 juni 2021.