IHG voco-hotels

De onlangs geïntroduceerde luxe voco ™ Hotels brand maakt zijn Brits debuut in Cardiff. Het Principal St. David’s Hotel, met uitzicht op Cardiff Bay, wordt later dit jaar het eerste hotel van het vocomerk. De verwachting is dat binnenkort meer hotels op het vocomerk zullen overschakelen, de bestaande exploitaties behouden hun eigenheid evenwel met de ondersteuning van een wereldwijd merk.

InterContinental Hotels & Resorts, het grootste merk van luxehotels ter wereld, keert terug naar de historische Edinburgh Street in Edinburgh. Het Principal Edinburgh George street wordt eind volgend jaar omgedoopt tot een InterContinental.

Het levendige en stijlvolle Hotel Indigo-merk maakt in 2020 zijn debuut in Leeds. Elk aspect van het pand, momenteel Principal Met Leeds Hotels, wordt geïnspireerd door verhalen uit de omgeving – van intrigerend design tot lokale ingrediënten in de menu’s.

The Principal York wordt in een later stadium heringericht en het bekende hotel De Vere Wotton House, in de buurt van Dorking Surrey, zal steunend op zijn sterke naambekendheid, binnen het luxesegment van IHG, merkloos opereren als Wotton House.

The Principal Grand Central Hotel in Glasgow; De Vere Oxford Thames en The Principal Oxford Spires Hotel treden in het najaar 2018 toe tot de IHG-portfolio