IHG vooruitblik 2021

Mis je de terugreis naar je favoriete steden of heb je zin om van de gebaande paden af te gaan? IHG Hotels & Resorts stelt de top tien bestemmingen samen om te bezoeken als we weer klaar zijn om te reizen, samen met nieuwe luxe en lifestyle hotel openingen in 2021 in deze nieuwe en iconische bestemmingen.

ICONISCHE BESTEMMINGEN

Bali, Indonesië

Waarom nu? Nusa Dua is een wereld ver weg van veel van de rest van Bali. Kunstliefhebbers worden aangetrokken door het Pasifika Museum met galerijen die gewijd zijn aan lokale schilders, een Indochinese galerie en een Polynesische tentoonstelling. Alsof dat nog niet genoeg is, vindt u zelfs stukken van grootheden als Paul Gauguin, Rudolf Bonnet en Emilio Ambron.

Waar te verblijven: Kimpton® Naranta Bali is de perfecte toegangspoort tot het eiland van de Goden. Het opent in Q2 naast het Nusa Dua strand en is gewiegd in de ongerepte natuur.

New York, New York

Waarom nu? Manhattan’s New West Side is een broeinest van retail, vrije tijd en vastgoedontwikkeling, die gemakkelijk te voet via de High Line kan worden doorkruist terwijl het schijnbaar organisch naast hoge stijgingen, parken en moderne monumenten wordt geweven.

Waar te overnachten: Six Senses New York, het eerste Noord-Amerikaanse pand van het merk wordt in 2021 geopend. Het hotel maakt deel uit van The XI – twee unieke, kronkelende torens, ontworpen door de wereldberoemde architect Bjarke Ingels, op een ongeëvenaarde locatie tussen de Hudson rivier van Manhattan en The High Line.

Parijs, Frankrijk

Waarom nu? De tentoonstelling over de Collectie Morozov in de Parijse Fondation Louis Vuitton, die in 2020 zou worden getoond, is uitgesteld tot eind juni 2021, zodat u deze tentoonstelling kunt bezoeken, die zich richt op Franse en Russische kunstwerken die in het begin van de 20e eeuw zijn verzameld door twee Moskouse mecenassen en -collecties, Michaïl en Ivan Morozov.

Waar te verblijven: Kimpton® St Honoré Paris wordt geopend in Q2 en bevindt zich in de beroemde wijk Opéra, met bijzondere Art Nouveau- en Art Deco gevels langs de Boulevard des Capucines. De beroemde Franse architect en ontwerper Charles Zana transformeert het gebouw om het elegante en speelse ontwerp van Kimpton voor het eerst naar Frankrijk te brengen, met 149 gastenkamers, waaronder 24 suites.

Rome, Italië

Waarom nu? De legendarische Torlonia Collectie, door velen beschouwd als ‘s werelds belangrijkste privécollectie van oude marmeren beelden, zal eindelijk in 2021 in Rome in het openbaar worden tentoongesteld.

Waar te verblijven: Six Senses Rome opent eind 2021, rond het Palazzo Salviati Cesi Mellini op het Piazza di San Marcello, met 95 verschillende gastenkamers en suites, een spa, restaurant, evenemententerras, binnentuin en dakterras met een 360° uitzicht op de stad en de monumenten. Gebouwd in de 18e eeuw door Tomaso De Marchis, die het gebouw versierde met ramen die de belichaming van barokke motieven voor kardinaal Mario Mellini vormden, werd het palazzo beschermd door de Romeinse gemeente en de UNESCO-lijst. Het InterContinental® Rome Ambasciatori-paleis opent in het vierde kwartaal op de iconische Via Veneto, in de wijk Ludovisi van de stad, vlakbij de Villa Borghese. Het bestaande pand – dat 160 kamers en suites, een panoramisch dak, een restaurant, een bar en een spa omvat – zal worden gerestaureerd om een gevoel van discrete, moderne luxe te creëren voor zowel bezoekers als de lokale bevolking.