Ik ga kamperen en neem mee…

… de draagbare generator van Honda die je makkelijk via een app kan bedienen

Van ontspannen kamperen of je huis verbouwen tot een evenement organiseren, met de nieuwe draagbare generator van Honda heb je altijd een betrouwbare stroomvoorziening bij de hand. Daarbij combineert de Honda EU32i het beste van twee werelden: een krachtige motor en een supergemakkelijke bediening. Achter dit lichtgewicht model gaat dan ook heel wat knowhow en innovatie schuil.

Neerzetten en aanzetten

Als wereldspecialist in krachtige motoren voor auto’s, motorboten en motorfietsen is Honda natuurlijk niet aan zijn proefstuk toe. Zo lanceert het merk vandaag, als eerste in de markt, een draagbare generator met een krachtige motor met brandstofinjectie. Met een indrukwekkend vermogen van 3.200 watt teken je voor een betrouwbare stroomvoorziening – thuis en op vakantie, bij terugkerende stroomuitval of in geval van een natuurramp.

De nieuwe generator weegt 26,5 kg en kan je gemakkelijk verplaatsen: gewoon opnemen en neerzetten waar je hem nodig hebt. Ook de generator aanzetten is kinderspel, in twee stappen draait de motor. Je kan perfect ook meerdere units tegelijk van stroom voorzien.

Bedienen via de app

Je kan de Honda EU32i, via Bluetooth-connectie, naadloos laten werken vanuit een app, zowel voor iOS- als Android-smartphones. Het vermogen checken, de brandstofmeter raadplegen, meerdere machines tegelijk monitoren, een externe stop activeren… het kan allemaal vanop afstand.

Slim design, efficiënte werking

De nieuwe generator heeft een krachtige én efficiënte motor, waarbij de emissie ruim voldoet aan de EU-regelgeving en toekomstige normen. De Honda EU32i is bovendien ontworpen met een eco modus waarmee de generator automatisch het motortoerental aanpast in functie van de specifieke hoeveelheid stroom die nodig is. Zo ingenieus als de motor in elkaar zit, zo doordacht is ook het design aan de buitenkant. Met zijn hoekige vormgeving ziet de Honda EU32i generator er stoer en iconisch uit. Het compacte design maakt van deze krachtige stroombron een handige en betrouwbare oplossing.

Beschikbaar vanaf eind april 2022