illy’s compacte Y3.3 by Piero Lisoni

3 nieuwe pastel kleuren. Start het jaar met een frisse toets in je interieur!

De Y3.3 espressomachine is gerestyled door de architect Piero Lissoni, voor een resultaat aan de top van de eenvoud met een ontwerp dat ergonomie en strakke lijnen combineert. Functioneel en gemakkelijk te gebruiken dankzij de Iperespresso capsules. Hiermee kunt u een heerlijke illy espresso bereiden, met intense aroma’s en een zachte en aanhoudende crema. De Y3.3 is ook compatibel met filterkoffie capsules om een 220ml lange koffie te bereiden via de “mug” knop, ideaal voor het ontbijt!

Voor de start van het jaar voegt illycaffé 3 nieuwe ‘soft-tone’ toe aan het Y3-assortiment: groen, oranje en geel.

Prijs: 89,- euro – Beschikbaar vanaf eind december 2022.

Te koop via de illy e-shop www.illy.com en in een aantal geselecteerde verkooppunten en espressowinkels.

De nieuwe Y3, zoals Generation Y, is ontworpen voor de millennials, aan wie illycaffè en Lissoni een compacte, gebruiksvriendelijke machine hebben gewijd die esthetiek en functionaliteit perfect combineert. De eenvoudige lijnen van de nieuwe Y3 omvatten, in een kleine ruimte, verschillende functies met drukknoppen, om zowel espresso als filterkoffie te bereiden, evenals anti-afvaltechnologie, die automatisch stopt met afgifte en de machine na een paar minuten uitschakelt als hij niet wordt gebruikt.

Met de nieuwe Y3 richt illycaffè zich op jonge en gepassioneerde consumenten om hen kennis te laten maken met de superieure kwaliteit van zijn unieke melange en met de schoonheid van zijn design, d.w.z. twee van de kernwaarden van het bedrijf dat er sinds zijn oprichting in 1933 naar streeft de beste koffie ter wereld te produceren.