Impact aantrekkelijke voeding op doeltreffendheid meetings

78% VAN DE BELGEN HEEFT NOOD AAN AANTREKKELIJKER ETEN OM AANDACHTIG TE BLIJVEN TIJDENS VERGADERINGEN

Lekkere meetings werken productiever

Uit een recente enquete van Deliveroo blijkt dat we in België met een gemiddelde van drie meetings per week veel van onze tijd doorbrengen in vergaderzalen. Slechts 36% ervaart meetings echter als productief. Vaak worden de deelnemers op zo’n meeting ook getrakteerd op een lunch of hapjes. Maar liefst zo’n 78% van de ondervraagden is rapper overtuigd om deel te nemen aan een vergadering als er verse en lekkere versnaperingen worden voorzien.

Vergaderingen leiden echter niet altijd tot productieve besluitvorming. 64% van de respondenten op de enquête gaf zelfs aan soms hun aandacht volledig te verliezen, terwijl 33% opbiechtte meetings te hebben bijgewoond zonder een woord te hebben neergeschreven. Erger nog, 20% gaf toe dat ze aan meetings hebben deelgenomen zonder een seconde te luisteren.

De kwaliteit van de lunch die tijdens vergaderingen wordt aangeboden, kan echter wel van belang zijn. Zo verklaart 57% dat het eten een echte doorslag kan geven in de productiveit.

Het belang van een voedzame maaltijd op de werkvloer blijkt dus belangrijk, en hiervoor biedt Deliveroo for Business een ideale én snelle oplossing. Dankzij het veelzijdige aanbod kan je ook keer op keer een ander menu uitkiezen.

Hierdoor kunnen mensen die in een kantoor werken, genieten van een ruime waaier aan food-opties voor hun vergaderingen : van poke bowls en hartelijkse slaatjes tot soep en verse sushi. De boodschap is duidelijk : zorg voor variatie. Een van de grootste ergernissen die opduikt in de bevraging (23%) zijn immers sandwiches waarvan het beleg al half uitgedroogd is.saaie-meetings2

Nog zo’n ergernis? Oudbakken en saaie koekjes bij de koffie. Ook hiervoor heeft Deliveroo de ideale oplossing in z’n aanbod: zo schotel je jouw vergadergezelschap kleurrijke macarons, zandkoekjes of verse florentines voor. Binnen 30 minuten levert Deliveroo jouw favoriete gerechten op kantoor, bestellen kan al vanaf 24u op voorhand.

Met Deliveroo for Business hoef je alvast niet meer te wachten tot na je werkuren om van je favoriete Deliveroo maaltijden te kunnen genieten.