InterContinental Europe

InterContinental Hotels & Resorts vangen de allure van internationale reizen op voor de moderne luxe gast. In het besef dat de behoeften van de gasten in de loop van de tijd veranderen, ontwikkelen de hotels hun esthetiek om een nieuwe standaard van modern luxedesign te laten zien, met renovaties en uitbreidingen in verschillende accommodaties over de hele wereld.

InterContinental® London Park Lane lanceerde begin 2020 de Mayfair Collection en heropent op 1 september. Dit assortiment van kamers en suites (van 21 tot 60 m²) is ontworpen om het stadsleven harmonieus te maken, met verfijning, comfort en tijdloze elegantie. Hout, leer, zuivere wol en marmer geven de soulvolle, natuurlijke toon en subtiel borduurwerk aan en vormen een eerbetoon aan de gewaardeerde locatie van het hotel, waar twee Royal Parks elkaar ontmoeten.

Met een investering van € 60 miljoen wordt Intercontinental® Berlin getransformeerd. Alle 558 kamers en openbare ruimtes worden zorgvuldig gerenoveerd terwijl het hotel open blijft. De kamers worden later dit jaar opgeleverd en het hele project moet eind 2022 klaar zijn.

Aan de Côte d’Azur ondergaat het prestigieuze InterContinental® Carlton Cannes momenteel een zorgvuldig restauratieprogramma in twee fasen. Een revitalisering van de beroemde Belle Epoque gevel van het hotel is aan de gang en de renovatie van de exclusieve Carlton Beach Club van het hotel met strandrestaurant, bar en pier is voltooid. Gasten kunnen met vertrouwen genieten van de beroemde service van het hotel, terwijl ze uitkijken over de baai van Cannes en uitzicht hebben over de Middellandse Zee, met respect voor social distancing. Een uitbreiding, met twee nieuwe vleugels, met 37 nieuwe brandsuites, een binnentuin van 2.000 m² met bar en zwembad, een spa en een conferentiecentrum van 765 m² is gepland voor voltooiing in 2023.