InterContinental Exotische openingen

InterContinental® Luanda Miramar wordt in het vierde kwartaal van 2020 geopend in de Angolese hoofdstad, langs de ongerepte Zuid-Atlantische kust van West-Afrika, op slechts enkele minuten van de baai van Luanda. Geïnspireerd door de sierlijke contouren van de diamant in zijn ontwerp, is het hotel het eerste luxe hotel van internationale merken in de stad en is het ingesteld op het combineren van de hoogste normen van service en design met de Angolese gastvrijheid en cultuur.

InterContinental® Punta Piqueros, dat medio 2021 opent, kijkt uit op de neerstortende golven van de Stille Oceaan in het Concon-district van de regio Valparaíso in het centrum van Chili, 130 km van Santiago. Het hotel zal een spectaculair uitzicht hebben op het naburige Viña del Mar, ideaal voor een trendy, weekendje weg van Santiago en in de beurt van de kleurrijke en bohemienachtige havenstad Valparaiso. Het 140 kamers tellende hotel biedt vijf suites, twee restaurants, een wijnbar en een zwembadbar en een uitgebreid wellnesscentrum met een spa, een fitnesszwembad en een sauna van 930 m².

InterContinental® Mina Al Arab in Ras Al Khaimah, VAE zal in Q3 2021 gasten verwelkomen met 350 kamers en suites, een health club, spa en twee zwembaden. Het resort heeft een oppervlakte van 43.770 m² en ligt op korte afstand van beroemde archeologische sites zoals Dhayah Fort en Sheba’s Palace. Dit diverse, opkomende emiraat is doordrenkt van erfgoed en ligt op slechts een uur van Dubai.