InterContinental Hotels & resorts :1ste residentie in Indonesië

InterContinental Hotels Group kondigt de opening aan van het InterContinental Residences Jakarta Pondok Indah, de eerste residenties van het luxemerk InterContinental Hotels & Resorts in Indonesië, en zal een ongekende lifestyle-keuze aanbieden in de hoofdstad.

Piero Bellizzi, General Manager, InterContinental Residences Jakarta Pondok Indah en InterContinental Jakarta Pondok: “InterContinental Hotels & Resorts is al sinds 1946 pionier op het gebied van luxe reizen over de hele wereld en we zijn blij dat we het merk in Indonesië kunnen uitbreiden met de opening van InterContinental Residences Jakarta Pondok Indah in de exclusieve wijk Pondok Indah in Jakarta. Met zijn strategische ligging en ongeëvenaarde faciliteiten is de residentie de eerste keuze voor veeleisende zakenmensen als hun voorkeurswoning in Zuid-Jakarta.

De InterContinental Residences Jakarta Pondok Indah, gelegen in de zaken-, winkel- en uitgaanswijk van Zuid-Jakarta, brengt in totaal 193 appartementen naar de stad. Het pand staat in verbinding met het InterContinental® Jakarta Pondok Indah hotel en biedt de bewoners een opmerkelijke keuze aan luxe faciliteiten, met behoud van hun privacy met een eigen oprijlaan en een eigen residentie-ingang.

Naast een volledig pakket van eersteklas voorzieningen en diensten die de positie van het merk als leider van gepersonaliseerde, luxueuze ervaringen aanbiedt kunnen de bewoners actief blijven en tot rust komen met o.m. het ultramoderne 24-uursfitnesscentrum, het stoombad, de sauna en het buitenzwembad.

Het eigentijdse interieur van de residenties, ontworpen door de bekroonde Hirsch Bedner Associates Singapore, is voorzien van moderne en klassieke accenten, waaronder kunstwerken van de beroemde Indonesische kunstenaar Haryanto Gunawan. Gebaseerd op het thema “reis van het leven en de liefde”, voegen deze kunstwerken rijkdom en levendigheid toe aan het totale interieurontwerp. Met uitzicht op de Zuid Jakarta skyline bieden de volledig ingerichte luxe appartementen een eigentijdse keuken en een aparte eethoek. De residenties zijn gelegen op enkele minuten afstand van gezondheidszorginstellingen van wereldklasse, internationale scholen, Pondok Indah’s grote aanbod aan winkelcentra met luxe boetieks en meer dan 200 eetgelegenheden, en een golfbaan.