Jaar van de reisreset: Goed uitrusten en opladen bij Even hotels

“Jaar van de reisreset” : Goed uitrusten en opladen bij EVEN® Hotels

 

Volgens een onlangs gepubliceerd rapport van de Global Wellness Summit wordt 2021 naar verwachting het jaar van de “reisreset”, waarbij reizigers weer op pad gaan en “langzamer, dichterbij en meer mindful” gaan, na de ongekende impact van COVID-19. Bovendien voorspelt de organisatie dat alle reizen wellness reizen kunnen worden o.m. door het verlengen van de gemiddelde werkdag met bijna een uur in veel grote steden. Veel werkgevers benadrukken de ‘zelfzorg’ voor werknemers, te beginnen met vakanties. Een andere belangrijke reistrend die in het rapport van de Global Wellness Summit naar voren komt, is die van reizigers die de helende kracht van de natuur omarmen. Deze trend kreeg een boost tijdens de pandemie en zal waarschijnlijk aanhouden na 2021, aangezien reizigers sociale distantie blijven beoefenen door te kiezen voor buitenactiviteiten.

EVEN® Hotels, gecreëerd door IHG Hotels & Resorts met wellness als kern, is perfect geschikt om in te spelen op deze trends in wellnessreizen. Ze bevinden zich in enkele van de mooiste en meest uitnodigende delen van de VS, met deskundig personeel dat klaar staat om de beste plaatsen aan te stippen voor hardlopen, zwemmen, wandelen en meer. Voor reizigers die geen tijd hebben brengt het doordachte ontwerp van EVEN Hotels de ervaring naar binnen met functies die de zintuigen prikkelen, zoals de integratie van natuurlijk licht en accessoires, ‘n levende muur, terrariums en levende planten. Het merk blijft groeien met 16 hotels die nu open zijn en 30+ in de wereldwijde ontwikkelingspijplijn.

Suggesties: EVEN Hotels Denver Tech Center-Englewood (Colorado) – Geopend afgelopen zomer, ligt in het hart van het Denver Technological Center en is een geweldige uitvalsbasis voor degenen die klaar zijn om te reizen in de 415 vierkante mijl Rocky Mountain National Park, of de Arapaho en Roosevelt National Forests. EVEN Hotels Chicago Tinley Park (Illinois) – Het 200+ kamers tellende hotel werd geopend in december 2020 en ligt ten zuidwesten van Chicago. Reizigers kunnen makkelijk alle cultuur en evenementen verkennen van de Windy City zoals Lake Michigan en de grote Midewin National Tallgrass Prairie. EVEN Hotels Shenandoah – The Woodlands (Texas) – Dit voorjaar geopend en ligt het op slechts vijf minuten van de winkels, entertainment en restaurants van wereldklasse van The Woodlands, en een klein eindje rijden van het centrum van Houston.

Elk hotel van EVEN Hotels beschikt over een kenmerkende Athletic Studio, met de beste fitnessapparatuur in zijn klasse. De kamers hebben fitnesszones, bieden een eersteklas slaapervaring, LED-kleurverlichting om een rustgevende omgeving te creëren. Alle EVEN Hotels bieden voedzame en verwennende voedselopties via het kenmerkende Cork & Kale™ Café en Bar van het merk met een 24/7 Grab-and-Go marktplaats.