Japans derde Hotel Indigo in hooglandbestemming Karuizawa

InterContinental Hotels Group (IHG®) en Tokyo Century Corporation hebben een managementovereenkomst getekend voor de opening van Hotel Indigo Karuizawa in 2022. Gelegen in de bergen bij Nagano, is Karuizawa een geliefde bestemming voor Japanse en internationale reizigers die houden van buitenactiviteiten, zoals golfen en wandelen, tijdens de milde zomers, en skiën en onsens (warmwaterbronnen) tijdens de winter. Het is ook de thuisbasis van populaire attracties zoals de Kyu-Karuizawa oude stad en Karuizawa Prince Shopping Plaza.

Hotel Indigo Karuizawa zal putten uit het verhaal van de lokale buurt om lokaal beïnvloedde design en service, die de handtekening van het merk Hotel Indigo is, te integreren. Naast de 155 ruime en elegant ontworpen kamers over drie vleugels, zal het hotel ook beschikken over vergaderfaciliteiten, een spa en een fitnessruimte. In de eetgelegenheden ligt de nadruk op lokale gerechten met seizoensgebonden ingrediënten.

De boetiek- en lifestylehotels in Japan zijn in volle ontwikkeling, omdat ze een unieke en onderscheidende service bieden die een nieuwe generatie reizigers aanspreekt. Hotel Indigo doet precies dat, en trekt nieuwsgierige en bereisde wereldreizigers aan met haar lokale buurtverhaal in elk detail, inclusief hotelontwerp en -service.

Hotel Indigo Karuizawa ligt op ongeveer 2 km van het station van Karuizawa, dat zeer goed bereikbaar is met de auto en op slechts 1 uur van Tokio met de Hokuriku Shinkansen (kogeltrein).

InterContinental Hotels Group (IHG®) exploiteert 34 hotels in Japan, die de vier merken van (ANA) InterContinental, Hotel INDIGO, ANA Crowne Plaza en (ANA) Holiday Inn vertegenwoordigen. IHG opent in 2020 vier hotels in Japan: “Hotel Indigo Hakone Gora” dat in januari als eerste hotel INDIGO in Japan werd geopend, “ANA Holiday Inn Resort Shinano-Omachi Kuroyon” dat in juli werd geopend, “Kimpton Shinjuku Tokyo” , een nieuw merk dat in Japan wordt geïntroduceerd en in oktober zal worden geopend, en “Holiday Inn & Suites Shin-Osaka”, dat eveneens in oktober zal worden geopend.

IHG heeft van veiligheid en beveiliging een topprioriteit gemaakt, nieuwe definities van hygiëne aangekondigd om alle gasten een veilig en beveiligd verblijf te bieden, en IHG Clean Promise in de netwerkhotels van IHG geïmplementeerd.