Joyvalle lanceert nieuwe melkdranken

Op basis van Belgische melk, zonder toegevoegde suikers en verrijkt met vitamine D. Joyvalle®, de Belgische AA-melk verrijkt met vitamine D, biedt opgroeiende kinderen een nieuw assortiment melkdranken aan: Joyvalle® Banaan en Joyvalle® Vanillesmaak. Deze twee heerlijke verantwoorde alternatieven bij het ontbijt of als tussendoortje bevatten bovendien geen toegevoegde suikers. Zo kunnen opgroeiende kinderen nog meer genieten van al het goede van Joyvalle®.

Variatie bij ontbijt of vieruurtje : Met de introductie van de Joyvalle® Banaan en Joyvalle® Vanillesmaak zijn er in het land van Joyvalle® twee nieuwe trekpleisters bij voor alle (groot)ouders en hun (klein)kinderen die er graag toeven.

De Joyvalle® melkdranken zijn een combinatie van heerlijke Belgische Joyvalle® melk met subtiele en natuurlijke banaan of vanillesmaak. Daarnaast bevatten ze geen toegevoegde suikers en zijn ze verrijkt met extra vitamine D om opgroeiende kinderen de nodige variatie en meteen al het goede van zuivel te bieden, bij het ontbijt of als vieruurtje.

Goed voor elk, vooral voor kinderen : Zuivel past in een evenwichtig en duurzaam voedingspatroon. Wat we ook doen – bewegen, groeien, sporten, spelen of ademen – ons lichaam heeft voedingsstoffen nodig. En zuivel is daarbij van nature een bron van essentiële voedingsstoffen zoals calcium en eiwitten. Calcium (én vitamine D) zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen. Eiwitten dragen bij aan het onderhoud van onze spieren.

Ouders zijn steeds op zoek naar een gezonde en gevarieerde voeding voor hun kroost. Met de nieuwe melkdranken Joyvalle® Banaan en Joyvalle® Vanillesmaak speelt Joyvalle® hierop in door een verantwoord én lekker alternatief zonder toegevoegde suikers aan te bieden.

De nieuwe melkdranken zijn verkrijgbaar in brikken van één liter, apart en in sixpacks, bij de supermarkt in je buurt vanaf midden april.

Samen op kamp : Ook dit jaar gaat Joyvalle® mee op kamp en steunt het kampen van jeugdverenigingen met haar iconische spaaractie.

Je kan je favoriete vereniging deze zomer op kamp sturen met gratis Joyvalle® melk door de actieflapjes van de melkbrikken te verzamelen. Per 10 actieflapjes krijgt je favoriete jeugdvereniging gratis één liter melk. En vanaf nu kan je ook dankzij de nieuwe Joyvalle® met vanille- en banaansmaak meesparen voor gratis melk op kamp. www.joyvalle.be

Wist-je-datjes over melk

  1. Zuivel past in een evenwichtig en duurzaam voedingspatroon: drie porties zuivel per dag leveren ongeveer 60% van de nodige hoeveelheid calcium.
  2. De Hoge Gezondheidsraad – het wetenschappelijk adviesorgaan van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu – adviseert dagelijks 250-500 ml. zuivel in te nemen.
  3. Vitamine D draagt bij aan de goede werking van ons immuunsysteem en zorgt voor een natuurlijke weerstand. Daarnaast bevordert het de opname van calcium. Zonlicht is de belangrijkste bron van deze vitamine. Maar omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken, is Joyvalle® alvast verrijkt met vitamine D.