JW Marriott debuteert in Noord-Carolina

JW Marriott, onderdeel van Marriott International, maakt zijn debuut in North Carolina met de opening van JW Marriott Charlotte, gelegen in de bruisende zuidelijke stad’s dynamische Uptown buurt. Het luxe hotel met 381 kamers, waaronder 34 op maat gemaakte suites, biedt veeleisende gasten een stedelijk toevluchtsoord met een inspirerende omgeving om te ontspannen en aanwezig te zijn.

Een van de meest bepalende kenmerken van JW Marriott Charlotte is het gebruik van natuurlijk licht om een minimale en ontspannen omgeving te bevorderen, terwijl ook koninklijk vakmanschap, afwerking en details overal tot uiting komen. Alle kamers en het grootste deel van de 22.000 sq ft aan vergaderruimte hebben ramen van vloer tot plafond, met uitzicht op de stad, het stadion en het vergezicht op groot Charlotte. Het 23 verdiepingen tellende gebouw is het middelpunt van een nieuw voetgangersvriendelijk openbaar plein en gasten hebben directe toegang tot diverse kunst en cultuur, spannende sport en entertainment, handig vervoer, Bank of America Stadium en het gerenoveerde Charlotte Convention Center.

De Spa by JW® biedt holistische wellness-voorzieningen, waaronder zes privébehandelingssuites, een behandelkamer voor koppels en een Express Treatment Pod voor zakenreizigers en anderen die veel onderweg zijn. Gasten hebben ook toegang tot verwennende en kalmerende behandelingen, waaronder een Chill & Decompress gezichtsbehandeling, Sweet Sugar Body Ritual, de Botanical Opulence Massage en Alluring Bay Manicures en Pedicures. Voor degenen die hun fitnessroutine willen bijhouden of willen genieten van een ontspannende duik met een adembenemend uitzicht over de stad, beschikt het hotel ook over een 24-uurs fitnesscentrum en een openluchtzwembad op het dak met privé cabana’s met een persoonlijke service voor eten en drinken.

JW Marriott Charlotte omarmt de focus van het merk op authentieke eetervaringen die bevredigend en verfijnd zijn met drie nieuwe concepten voor zowel gasten als de lokale bevolking: Dean’s Italian Steakhouse – Een klassiek Amerikaans steakhouse met Italiaanse expressie in een moderne, rustieke open ruimte. Caroline’s Oyster Bar – Een fantasierijke kijk op zeevruchten uit de kust. Aura Rooftop – Dit weelderige botanische paradijs ligt verborgen op de vijfde verdieping en heeft een bar en zwembad met een magnetische sfeer en een koninklijke sfeer. Wanneer de avond valt, reflecteert de spiegelachtige buitenkant van het gebouw de stad op zichzelf, waardoor een krachtige uitstraling ontstaat, verzacht door weelderig groen, vergelijkbaar met Engelse tuinen en serres. Op het menu staan botanische ambachtelijke cocktails, boetiekwijnen en kleine hapjes.

.