JW Marriott hotel Shanghai Fengxhan

: 50e Marriott hotel in regio Shanghai

 

Marriott International, Inc. Kondigt de opening aan van het JW Marriott Hotel Shanghai Fengxian, het historische 50e hotel van Marriott International dat in Shanghai wordt geopend. Het nieuwe hotel, gelegen aan Hangzhou Bay in het kustdistrict Fengxian, op slechts een uur rijden ten zuiden van Shanghai, belooft een geraffineerd en luxueus toevluchtsoord te worden, ontworpen om gasten te laten ontspannen en een gevoel van balans in lichaam en geest te laten herontdekken, en tevens een handige toegangspoort tot Shanghai en nabijgelegen steden zoals Hangzhou en Suzhou.

Fengxian is een voorstedelijk district ten zuiden van Shanghai dat bekend staat om zijn rustieke strandgebieden, nationale bospark en de oude stad zelf, een populaire weekendbestemming voor inwoners van Shanghai. JW Marriott Hotel Shanghai Fengxian kijkt uit over het nabijgelegen Jianhai Lake, een wetland dat de Huangpu rivier en de Oostzee verbindt.

Het hotel is ontworpen door het internationale designbedrijf PLD en de stijl van het hotel is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving. De buitenkant is verbeeld als de legendarische vogel Roc, uit de fabel van “Roc die in zee springt”. In de ontwerpelementen zijn ook natuurlijke materialen verwerkt, zoals hout en marmer in golvende, kromlijnige vormen die de golven van de nabijgelegen Oostzee weerspiegelen. De 265 kamers en suites bieden luxueus comfort in rustgevende tinten van sabel en blauw, een echo van het strand en de zee met strakke moderne lijnen en doordachte voorzieningen voor het comfort van de gasten.

De eetgelegenheden in het JW Marriott Hotel Shanghai Fengxian bestaan uit drie verschillende restaurants en een bar, met menu’s met vers geoogste producten uit de eigen tuin van het hotel, JW Garden. Voor flexibele vergaderingen en speciale bijeenkomsten beschikt het hotel over volledig uitgeruste conferentiefaciliteiten, waaronder een 1.800 m² grote, natuurlijk verlichte vergaderruimte. Een grote banketzaal van 900 vierkante meter, een kleinere zaal van 600 vierkante meter en vier multifunctionele zalen bieden de ruimte en flexibiliteit om spraakmakende evenementen te organiseren.

JW Marriott Hotel Shanghai Fengxian is geïnspireerd door de principes van mindfulness en is een plaats van rust met een overvloedig aanbod om gasten te verwennen. Spa by JW® biedt spabehandelingen voor gasten, terwijl een 24-uurs fitnesscentrum en een verwarmd overloopzwembad van 25 meter gasten de mogelijkheid biedt om de trainingstijden van hun voorkeur te kiezen. Voor de jongste gasten biedt het hotel een Kid’s Club samen met het kenmerkende Family by JW programma. Activiteiten voor alle leeftijden omvatten het verkennen van Shanghai’s lokale culturele en historische erfgoed, evenals de omliggende natuurlijke omgeving.