JW Marriott hotel Yinchuan en Courtyard by Marriott Yinchuan exterior

JW Marriott Hotel Yinchuan biedt 247 kamers en 32 suites met ramen van vloer tot plafond met een dramatisch uitzicht op de skyline van Yinchuan. Alle kamers zijn zorgvuldig ingericht, voorzien van de nieuwste kamertechnologie en moderne voorzieningen, waaronder een 55-inch lcd-tv en een capsule-koffieapparaat. JW Marriott Hotel Yinchuan vormt ahw een toevluchtsoord met een gevoel van moderne luxe.

JW Marriott Hotel Yinchuan serveert een gevarieerd aanbod van kunstzinnig geselecteerde en lokaal geïnspireerde culinaire producten. In het kenmerkende restaurant Ning Xin Ge kunnen gasten genieten van gastronomische gerechten met verse ingrediënten van de chef-kok gespecialiseerd in de Cantonese keuken en lokale specialiteiten, maar ook van een opwindende live-kookervaring die spanning toevoegt aan sociale en zakelijke bijeenkomsten. De hele dag door levert restaurant JW Kitchen internationale specialiteiten. Het restaurant sluit aan op een buitentuin, ideaal voor het organiseren van bierfestivals, barbecues en muziekpresentaties in de zomer. De Executive Lounge is een perfecte plek om te genieten van het spectaculaire uitzicht op de skyline van Yinchuan met weelderige hapjes en drankjes. In The Lobby Bar vinden gasten een rustgevende en luxueuze omgeving.

Gasten die hun wellness-routines willen onderhouden kunnen genieten van het 24-uurs fitnesscentrum, overspoeld met natuurlijk zonlicht en uitgerust met ultramoderne cardio- en gewichttrainingstoestellen. In het verwarmde binnenzwembad kunnen de gasten het hele jaar door genieten van een ontspannende of aerobische duik.

JW Marriott Hotel Yinchuan komt tegemoet te aan de uiteenlopende behoeften van zakelijke evenementen, conferenties en banketten. Met een totale oppervlakte van 1.400 m² en uitgerust met een 90 m² groot LED-scherm, is de balzaal geschikt voor 1.300 gasten en kan worden verdeeld in 4 onafhankelijke ruimtes. Voor meer intieme evenementen is de 500 m² grote JW Ballroom uitgerust met een 50 m² groot LED-scherm, opslitsbaar in drie onafhankelijke multifunctionele balzalen. Bovennop zijn er 10 multifunctionele vergaderzalen aan de uiteenlopende behoeften van de gasten.

Courtyard by Marriott Yinchuan beschikt over 234 stijlvolle en eigentijdse gastenkamers die geschikt zijn voor gepassioneerde gasten. Alle kamers zijn voorzien van een modern design en decor en een levendige en inspirerende sfeer. Ze zijn uitgerust met flexibele werkruimtes, high-speed internet en high-definition televisies voor de veeleisende zakenreiziger.

Het restaurant van het hotel, The Pavilion, biedt de hele dag door een grote verscheidenheid aan gerechten. De Lobby Lounge is een veelzijdige locatie voor informele en zakelijke bijeenkomsten, maar ook een ruimte om te ontspannen. Een 24-uurs Gym biedt o.m. loopbanden, cross-training