Katara hospitality en Accor kondigen de lancering aan van Maison Delano

Eerste Europees hotel wordt in Parijs geopend. Maison Delano, het gezamenlijk initiatief van Katara hospitality en Accor, zal in Parijs worden gevestigd in het hart van het prestigieuze 8e Arrondissement in een 18e eeuws herenhuis op 4 Rue d’Anjou.

Katara Hospitality, een toonaangevende wereldwijde hoteleigenaar, -ontwikkelaar en -exploitant gevestigd in Qatar, kondigt een nieuw partnerschap aan met Accor, een toonaangevende hospitality groep. Samen brengen ze het iconische merk Delano naar Parijs, de opening van Maison Delano Paris is gepland voor 2022.

Andrew Humphries, waarnemend Chief Executive Officer van Katara Hospitality: “We zijn verheugd over deze strategische samenwerking met Accor door Maison Delano aan onze collectie hotels toe te voegen. Deze samenwerking zal operationele kracht toevoegen en voortbouwen op de fundamenten van onze succesvolle portfolio. Katara Hospitality’s visie is een handgeplukte selectie van toonaangevende hotels wereldwijd in belangrijke bestemmingen. Maison Delano is de ideale gelegenheid om onze voetafdruk in deze levendige en opwindende markt te vergroten.”

Gaurav Bhushan, CEO van Accor’s Lifestyle Brands: “Maison Delano Paris markeert de evolutie van het merk Delano en brengt een luxueuze ervaring naar het centrum van de meest opwindende steden ter wereld. We zouden niet trotser kunnen zijn om dit concept samen met onze partners bij Katara Hospitality te lanceren.”

Delano’s welverdiende reputatie als de ultieme luxe lifestyle bestemming, die werd gelanceerd in Miami met eersteklas service en op maat gemaakte gastervaringen, wordt voortaan ook wereldwijd in grote stedelijke centra ingeplant. Maison Delano biedt een nieuw F&B concept van de wereldberoemde chef Dani Garcia dat gasten een culinaire oase aanbiedt in het centrum van bruisende steden en ongeĂ«venaarde accommodatie, keuken, mixologie en meeslepende spa-ervaringen omvat.

Als eerste uitbreiding van het merk Delano is Maison Delano Paris voorbestemd om een juweel te worden in de kroon van de lifestyle portfolio van Accor en zet het de standaard voor de toekomstige expansie. Het hotel ligt in het hart van het prestigieuze 8e arrondissement in een 18e eeuws herenhuis op 4 Rue d’Anjou, op steenworp afstand van de beroemde Rue du Faubourg Saint-HonorĂ©. Het hotel beschikt over 56 buitengewone kamers en suites, een bruisend restaurant en een bar, genesteld op de historische binnenplaats van het herenhuis.

Gasten zulle worden verwelkomd in een luxueuze en chique esthetiek met een weelderige ingang, een glorieuze binnenplaats en lichte en ontspannende gastenkamers. In overeenstemming met de Delano-erfenis ligt de nadruk op een superieure service in lifestyle-setting. .