Kensho Psarou Grand Villa – Mykenos

Het merk Kensho Boutique hotels & villas staat bekend om zijn uitzonderlijke gastvrijheid, ontzagwekkende inrichting, vijf-sterren service en uitgebreide A-list klantenkring; maar de lat is nog hoger gelegd met de nieuwste nieuwkomer.

Gelegen in de nabijheid van het kosmopolitische Psarou strand, combineert de 4-slaapkamer Kenshō Psarou Grand villa een modern design met robuuste accenten van aardse materialen, als aanvulling op zuster-hotel Kenshō Psarou, op een steenworp afstand. Dit toevluchtsoord biedt een beeldschoon uitzicht op de Egeïsche oceaan en Psarou Bay, en biedt ongeëvenaarde diensten met moderne voorzieningen waarvan gasten kunnen genieten vanuit het comfort van de meest luxueuze en private omgeving.

Deze ultra-luxe schuilplaats met 4 slaapkamers (250 m²) beschikt over een privézwembad van 40 m² met een panoramisch uitzicht op zee, samen met een buitenruimte van 300 m², perfect om tot rust te komen en in stijl te dineren. Gasten worden dagelijks getrakteerd op een uitgebreid ontbijt met verrukkelijke delicatessen, en een privé kok is op verzoek beschikbaar voor fine-dining ervaringen, om de smaakpapillen te prikkelen door het creëren van verse borden van gastronomische excellentie.

De Kenshō Psarou Grand Villa biedt ook een verscheidenheid aan faciliteiten van wereldklasse en VIP-diensten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Deze omvatten Hermes voorzieningen, iPads op de kamer, een volledig uitgeruste keuken, een voorgevulde wijnkoelkast en een toegewijd conciërgeteam dat u op uw wenken bediend.

Een exclusief evenement organiseren? privé kooklessen, verjaardagsfeestjes, huwelijksrecepties en romantische diners bij kaarslicht kunnen geregeld worden. Persoonlijke training, zalig ontspannende spa- en schoonheidsbehandelingen, een privékok en sommelier, helikopter- en jachtverhuur, een privébutler, boottochten naar naburige eilanden en lifestyle management services zijn ook beschikbaar.

Trakteer uzelf deze zomer op luxe op zijn best met een verblijf in de Kenshō Psarou Grand Villa: https://www.kenshomykonos.com/kensho-psarou-grand-villa/