Kerst 2020: zoetigheden en zalige momenten bij Leonidas

Wie Kerstmis en eindejaarsfeesten zegt, zegt zoetigheden en zalige momenten om te delen. In de loop der jaren heeft Leonidas een echte knowhow ontwikkeld als het gaat om het verleiden van onze smaakzin en het aanbieden van onvergetelijke momenten om te delen met familie of vrienden.

Dit jaar biedt Leonidas een gamma van 4 heerlijke kerstboompjes aan. Dit assortiment van kleine, lichte en overheerlijke creaties bestaat uit 4 smaken : • Witte chocolade met cranberry – • Gemarmerde witte chocolade met amandelcreme – • Melkchocolade met praliné macaron met koffie – • Pure chocolade met ganache met mandarijn

De kerstballetjes, die onlosmakelijk verbonden zijn met Kerstmis bij Leonidas, bestaan in 6 smaken : Puur praliné, Melk gezouten caramel, Melk sprankelende praliné, Melk hazelnootpasta, Melk Praliné biscuit en Wit praliné gepofte rijst.

Nog meer schenkplezier met nieuwe designs en formaten

Dit jaar krijgen de Leonidas-dozen een nieuwe design en zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten. Elk van deze dozen kan worden gevuld met het beste van wat Leonidas te bieden heeft, of het nu gaat om een assortiment uit het klassieke aanbod of om kerstboompjes.

Het knuffelbeertje Leo zal deze eindejaarsperiode ook van de partij zijn als de ideale extra verrassing onder de kerstboom. Leo kan worden gevuld met 30 kertsballetjes, of 340-345g puur geluk. De adventskalender, met voor elke dag een ander klein gelukje, kreeg eveneens een nieuwe look.

Aanbevolen verkoopprijs : Kerstboompjes : 34,4€/kg – Kerstballetjes : 29,4€/kg – Knuffelbeer Leo : 19,9€ – Geschenkdoos 540g : 23,5 € – Witte premium doos 680g : 29,9€ – Kerstboomdoos 190g : 13,9€ – Adventskalender : 14,9€

Leonidas, een doosje vol geluk. – www.leonidas.com