Kimpton hotels & restaurants opent zijn deuren naar London

Kimpton® Fitzroy London, Kimpton® Hotels & Restaurants, opende de deuren in de Londense wijk Bloomsbury. Het hotel combineert laat Victoriaans erfgoed met een eigenzinnige, moderne sfeer. De bestaande glamour van het gebouw met de handtekening van Kimpton in hart en nieren biedt een nieuw hotel in Londen dat exclusiviteit biedt voor iedereen. Kimpton Fitzroy London ligt aan Russell Square, binnen een iconisch monumentaal erfgoed dat dateert uit 1898 en beschikt het hotel over 334 luxe kamers en suites, een grote balzaal, diverse restaurants en bars, moderne vergaderzalen en een 24-uurs fitnesscentrum.

Het hotel is een eerbetoon aan de Britse geschiedenis en het design en is vernoemd naar de oorspronkelijke architect van het gebouw, Charles Fitzroy Doll, een Titan van Britse architectuur tijdens Victoriaanse en Edwardiaanse tijdperken, dit met tal van interieurelementen, hedendaags design van hoofdontwerper Tara Bernerd & Partners. De slaapkamers zijn gedecoreerd met Kimpton’s gewaagde en speelse rand en omvatten onverwachte details, zoals unieke, eigentijdse kunstwerken en levendige bloemkussens, met een op maat gemaakt ontwerp van de Britse textielkunstenaar Kit Miles.

Kimpton Kimpton biedt Fitzroy Londense geliefde ondertekeningssleutels zoals in-room yogamat, gratis fietsen om de stad te verkennen, thee en koffie als brandstof voor de dag, huisdieren verblijven er gratis! In ware Kimpton-stijl, vormt het speciale champagne-uur – een dagelijkse sociale bijeenkomst voor hotelgasten.

Kimpton’s Fitzroy London binnenplaats, Palm Court, biedt een vredige oase in het drukke centrum van Londen. Neptune restaurant biedt ontbijt, lunch en diner met een scala aan moderne visgerechten met dank aan het duo Brett Redman en Margaret Crow in een stijlvolle, maar toch ontspannen omgeving. Het in de jaren 1920 geïnspireerde Burr & Co.-koffiehuis verwelkomt gasten de hele dag door. Neptune, Fitz’s en Burr & Co. zijn ontworpen door Russell Sage Studio.

Het hotel kijkt uit op Bloomsbury’s Russell Square en ligt op slechts twee minuten lopen van het metrostation Russell Square, op een steenworp afstand van het British Museum, Lambs Conduit street en het Londense West End, waardoor Kimpton Fitzroy London de perfecte uitvalsbasis is om de stad op en top te verkennen.