Kimpton Zuidoost Azië: Kimpton Koh Samui

IHG Hotels & Resorts kondigt met trots de uitbreiding van Kimpton Hotels & Restaurants aan met de ondertekening van Kimpton Koh Samui, het tweede Kimpton hotel in Thailand na het debuut van het merk in oktober 2020. Het 138-key luxe boetiekhotel aan het strand op Choengmon Beach wordt later dit jaar geopend. Gasten zullen er genieten van Kimpton’s kenmerkende hartelijke service en lokaal geïnspireerde designkenmerken. Op korte rijafstand van Chaweng Beach, Fisherman’s Village wandelstraat en Koh Samui International Airport, zullen zowel binnenlandse als internationale reizigers profiteren van de gunstige ligging en de nabijheid van de belangrijkste toeristische attracties.

Rust en privacy zullen gemakkelijk te vinden zijn in Kimpton Koh Samui omdat het prachtige luxe zwembadvilla’s zal aanbieden met unieke directe toegang tot het strand. Tweederde van de gastenaccommodatie zal bestaan uit suites of villa’s en het overgrote deel van de hotelinventaris biedt een spectaculair uitzicht over de Golf van Thailand.

Dit luxueuze boetiekhotel, dat het speelse en verfijnde design van het Kimpton-merk uitstraalt, de innovatieve benadering van restaurants en bars, en de meeslepende gastervaringen die echte menselijke connecties bevorderen, zal de lokale cultuur, texturen en kleuren integreren en het verhaal van de locatie vertellen voor een authentiek en betekenisvol verblijf. Het beschikt over vier restaurants en bars, een zwembad, spa, fitnesscentrum, Kids Club en een 124 m² grote vergader- en evenementenruimte. Met attente service, extra’s en voorzieningen kunnen gasten en hun huisdieren een warm welkom en onvergetelijk verblijf verwachten.

Deze ondertekening maakt deel uit van de voortdurende dynamiek van het merk Kimpton in nieuwe stedelijke markten en resortbestemmingen in heel Azië, na Kimpton Da An in Taipei, Kimpton Maa-Lai Bangkok in Thailand en Kimpton Shinjuku Tokyo in Japan. Met aanstaande openingen in Azië in Bali, Suzhou, Hong Kong, Shanghai, Nanjing, Sanya en Kuala Lumpur, zal het merk ook uitbreiden in Duitsland, Mexico en Nederland. Kimpton Maa-Lai Bangkok debuteerde in Zuidoost-Azië tijdens het vierde kwartaal van 2020. De 362 kamers en suites, waaronder 131 serviced residences, zijn het toppunt van design-geleide luxe en de restaurants en bars zijn al snel zeer geliefd geworden bij inwoners op zoek naar nieuwe ervaringen.

Met meer dan 70 hotels en 85 restaurants, bars en lounges verspreid over stedelijke locaties en resortbestemmingen wereldwijd, breidt Kimpton haar aanwezigheid snel uit. IHG’s Luxury & Lifestyle collectie, de unieke merkenportefeuille die ook Six Senses Hotels Resorts Spas, Regent Hotels & Resorts, InterContinental Hotels & Resorts en Hotel Indigo omvat, omvat nu meer dan 430 hotels in meer dan 70 landen.