Klean Kanteen en Eva Mouton slaan handen in elkaar

Illustratice Eva Mouton heeft in opdracht van drinkflessenmerk Klean Kanteen een uniek design bedacht voor de Classic hervulbare roetsvrijstalen drinkfles.

Met de verkoop via exclusieve partners voor heel specifiek uitgekozen goede doelen wil Klean Kanteen nogmaals zijn goede intenties bevestigen voor het behoud van mens en planeet.

Klean Kanteen en Eva Mouton tvvv Natuurpunt

Deze groene Limited edition fles zal deze maand exclusief te koop aangeboden worden via AS Adventure en dit ten voordele van Natuurpunt, een onafhankelijke vrijwilligersvereniging met meer dan 100.000 leden, die kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen beschermt (meer dan 22.800hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden).

Klean Kanteen classic drinkfles in groen met design van Eva Mouton, 800 ml, beschikbaar bij AS Adventure ten voordele van natuurpunt, vanaf 22.95€

Klean Kanteen en Eva Mouton tvv Collibri Foundation

Deze gele Limited edition zal vanaf 1 augustus exclusief te koop aangeboden worden via Bio-Planet en dit ten voordele van de Collibri Foundation die vormingsprojecten voor jongeren uit financiële kwetsbare gezinnen steunt, zowel in België als in ontwikkelingslanden. Colruyt Group wou immers meer doen voor de herkomstregio’s van zijn producten en zette mede daarom dit initiatief op waarvan het fonds beheerd wordt door de koning Boudewijnstichting.

Klean Kanteen classic drinkfles in geel met design van Eva Mouton, 500 ml, beschikbaar vanaf 1 augustus bij Bio-Planet, sociaal project om minderbegoede jongeren te sensibiliseren om succesvol in het leven te staan, vanaf 21.95€