Komst Eurowings naar het tarmac van BSCA

De luchtvaartmaatschappij opent een nieuwe route naar Pristina. Vanaf 29 juni start de luchtvaartmaatschappij Eurowings haar activiteiten vanaf het tarmac van Brussels South Charleroi Airport. De maatschappij zal op regelmatige tijdstippen vluchten organiseren tussen Brussel-Charleroi en de Kosovaarse hoofdstad. Tickets zijn nu al te koop op de website van de luchtvaartmaatschappij aan een stuntprijs van € 49,99.

De vliegtuigen in de kleuren van de Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings, een dochteronderneming van Lufthansa, zullen binnenkort landen op het tarmac van de luchthaven Brussel-Charleroi. Als specialist in rechtstreekse lagekostenvluchten en derde pijler van de Groep Lufthansa, start de maatschappij haar nieuwe rechtstreekse verbinding met Pristina op 29 juni 2021 om klokslag 18u20.

“We zijn verheugd om een nieuwe seizoensgebonden route te lanceren tussen Pristina en Brussel-Charleroi. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een frequentie van één vlucht per week, elke dinsdag, met ingang van 29 juni. Toekomstige passagiers kunnen nu hun tickets boeken op de website http://www.eurowings.comvanaf €49.99/enkele reis. “, verklaarde de woordvoerder van het bedrijf.

De verbindingen tussen Brussel-Charleroi en de Kosovaarse hoofdstad zullen worden verzorgd door toestellen van het type Airbus A319 en A320 van de luchtvaartmaatschappij. Met een moderne, state-of-the-art vloot kunnen reizigers genieten van een vlucht in optimaal comfort.

Het vertrek uit Pristina is gepland op dinsdag om 14u30 met een verwachte landing in Brussel-Charleroi rond 17u30. De terugvlucht naar Kosovo staat gepland om 18u20, voor een aankomst in de Kosovaarse hoofdstad om 21u00.

Philippe VERDONCK, Chief Executive Officer van Brussels South Charleroi Airport, verklaart: “Wij zijn verheugd met de aankondiging van Eurowings als nieuwe speler op ons tarmac. Bovendien kunnen we dankzij deze nieuwe route een extra land toevoegen aan het aanbod vanuit onze luchthaven. Eurowings wordt nu de tiende luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten aanbiedt vanuit Brussels South Charleroi Airport. ”