Kusmi Tea en Master T: oneindige theevariaties

Met MASTER.T maakt u uw kopje thee precies zoals u het zelf wilt: met de nieuwe LATTE-functie maakt u van uw kopje thee een echte lekkernij; met MY CUP geniet u van een extra grote kop thee en u kunt ook zelf de sterkte van uw thee bepalen voor een nog intensere smaak.

Het Franse theehuis Kusmi tea en Special.T van Nestlé gaan een bijzonder samenwerking aan en dat werd bij allebei gevierd met een officiële ceremonie in de serre van de prachtige plantentuin van Meise. De bekende theesommeliers Pierre Gerfault en Raphaelle Liman gaven een introductie over de trends in het theelandschap en zorgden in samenwerking met haute patissier Willem Verlooy en The Mocktail club voor een lunch met food pairing op basis van 4 nieuwe Kusmi smaken, nl Kusmi tea Anastasia, Kusmi tea Anastasia white, Kusmi tea Be Cool en Kusmi tea Label Imperial.

Kusmi Tea en Special.T stellen een uniek assortiment thee en infusies voor op basis van natuurlijke, verfijnde ingrediënten van topkwalitieit. China, India, Japan, Ceylon, Zuid-Afrika… In elk van die landen selecteerde SPECIAL.T de meest prestigieuze tuinen, vooral in de hooglanden en met respect voor de seizoenen. Het bewijs van onze topkwaliteit is dat amper 1% van de wereldwijde theeproductie voldoet aan onze selectiecriteria. Onze thee komt alleen uit de fijnste oogsten van die meest prestigieuze tuinen: we oogsten uitsluitend de theeblaadjes aan het uiteinde van elke tak. Die zijn het rijkst aan aroma. Deze theeblaadjes verpakken we veilig in hermetische capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te bewaren.

De kunst van het theezetten is een exacte wetenschap. De ideale bereiding kan niet worden geïmproviseerd. Dosering, infusietijd en temperatuur moeten zorgvuldig worden opgevolgd om het complexe karakter van elke theesoort te onthullen. Sommige zwarte theesoorten kunnen snel geïnfuseerd worden op 92°C, terwijl groene thee zich pas ten volle ontplooit op 80°C en meer tijd nodig heeft. Daarom ontwikkelde SPECIAL.T de meest nauwkeurige theemachine. Zij herkent de specifieke infusiecode van elke capsule uit 256 mogelijke combinaties. Op deze manier past ze voor elke thee de infusie tot op de graad en tot op de seconde precies aan.

De juiste hoeveelheid thee en water doseren, het zuiverste water opwarmen tot de ideale temperatuur, de infusie laten stoppen tot op de seconde nauwkeurig … Thee zetten is een heel ritueel. Met SPECIAL.T zet u het perfecte kopje thee met één druk op de knop! Uw theemachine herkent de infusiecode van elke thee en past automatisch de infusie aan tot op de graad en tot op de seconde nauwkeurig. Bovendien zet u perfect gedoseerde thee van het zuiverste – vooraf gefilterde – water, met capsules die door hun unieke vorm de hele blaadjes perfect laten trekken om hun meest geheime aroma’s volop te ontvouwen.

Ook Kusmi Tea is gevoelig voor milieukwesties en neemt deel aan het SPECIAL.T® capsule-recyclageprogramma in samenwerking met TERRACYCLE®. Klanten kunnen dan ook hun capsules in de 3 KUSMI TEA® boetieks in België binnenbrengen. De nieuwe producten en de Master.T theemachine zijn te vinden op special-t.com en op kusmitea.com in Europa, in de boetieks en de corners van Kusmi Tea in België, Frankrijk en Luxemburg, en in de shops van Nestlé in Zwitserland.

Gebruik de Master.T theemachine Special.T bij de bereiding van je tea cocktails: hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht. De theemachine herkent elke theecapsule en past de infusie aan tot op de graad en de seconde nauwkeurig met één druk op de knop. Bepaal bovendien zelf de intensiteit van je thee

Special.T theemachine : Krachtstroom & spanning: 1480 W – 220-240V./50 HZ. Inhoud waterreservoir: 1,7 L Infusietechnologie zonder druk voor een stille werking. De machine is op elk moment onmiddellijk klaar voor gebruik en warmt alleen de hoeveelheid water op die nodig is voor de bereiding van een kopje thee. De laatste capsule komt automatisch naar buiten als u de klep opendoet en wordt opgevangen in een speciaal bakje.

Zwarte thee, groene thee (puur of gearomatiseerd), infusies, rooibos en zelfs witte thee en blauwe thee: SPECIAL.T, dat is een collectie van meer dan 35 variëteiten thee of infusie met telkenmale 10 capsules. Op elk moment van de dag, een perfect theemoment.