La Mamounia krijgt een verjongingskuur!

La Mamounia zal voor renovatie zijn deuren sluiten van 25 mei tot 1 september 2020. Deze renovatie zal vooral uitgevoerd worden in de gastronomische ruimten van het hotel, maar niet alleen daar…

In samenwerking met het Parijse architectenbureau van Patrick Jouin en Sanjit Manku, zullen de teams van La Mamounia het culinaire gedeelte een nieuwe look & feel geven.

Met respect voor de stijl en traditie van het befaamde hotel, zal dit duo een nieuw evenwicht bedenken voor de energie die sinds het prille begin uitgaat van deze mythische plek, en er zo mee voor zorgen dat de tijdloosheid ervan bewaard blijft.

Een conceptueel, meer hedendaags uitzicht, dat het geraffineerde en verrassende karakter van de keuken van La Mamounia als vanouds zal benadrukken.

Maar ook voor de kamers en publieke ruimten wordt een upgrade voorzien, zodat de harmonieuze stijl van het geheel bewaard blijft. La Mamounia bewaart zo zijn authenticiteit, charme en unieke karakter.

Deze nieuwe stijl “heeft als uitdaging La Mamounia eigentijdser te maken zonder aan de charme en het historisch erfgoed van deze 95 jaar oude plek te raken”, klinkt het in de woorden van Pierre Jochem, algemeen directeur van La Mamounia.

LA MAMOUNIA – Avenue Bab Jdid – 40 040 Marrakech Maroc

Tél. : +212 5243-88600 – www.mamounia.com