La Mamounia – Marrakech

Pierre Jochem designed Best General Manager of an Independant Hotel in the World

Het langverwachte nieuws is aangekomen, en wat een succes! Een verrassing die zorgde voor algemene euforie in alle geledingen van hotel La Mamounia in Marrakech. Algemeen directeur Pierre Jochem werd uitverkoren tot Best Independent Hotel General Manager ter wereld!

Dit zorgt voor een gevoel van FIERHEID zoals je in de hotelwereld maar één keer in een leven ervaart…Pierre Jochem, algemeen directeur en overal erkend omwille van zijn bijzonder professionalisme, zijn alom gewaardeerde discretie en uitgesproken mening, mag dus zijn naam bijschrijven op de exclusieve lijst van de beste AD’s ter wereld. Tegelijk is deze prijs ook een beloning voor alle hotels en hun personeel die met hem hebben samengewerkt, want Pierre Jochem is bovenal een ‘orkestmeester’, voor wie teamgeest, trouw en loyauteit hand in hand gaan met uitzonderlijke prestaties en hard werken.

En het is aan zijn rechtlijnigheid te danken dat hij al zijn verschillende teams naar bijzondere hoogten heeft kunnen leiden. Na huizen als Hyatt, Peninsula, Oberoi, Four Seasons en Raffles, is het nu bij La Mamounia dat hij sinds 2013 zijn functie bekleedt. Hij is er altijd in geslaagd zijn teams en zijn hiërarchie te verenigen dankzij zijn persoonlijkheid en zijn grote visionaire ideeën… Bij La Mamounia heeft hij een nieuwe bladzijde in zijn geschiedenis geschreven door deze traditie van uitmuntendheid en authenticiteit, die zo intrinsiek verbonden is met deze instelling, te behouden.

Dit zorgt tegelijk voor een onmetelijke trots bij de 650 mensen die fier onder zijn bevel werken. Op de vraag wat de grootste troef is van La Mamounia, antwoordt Pierre Jochem: “Voor mij, zijn zij het die daarvoor zorgen!”…

LA MAMOUNIA – Avenue Bab Jdid – 40 040 Marrakech Maroc