Landmark Reichshof Hamburg wordt eerste Europese Curio – a collection by Hilton hotel

Landmark Reichshof ligt tegenover het historische treinstation van Hamburg en pronkt met een imposante architectuur, die mede door een aangepaste renovatie, een nieuwe toekomst meekrijgt. Eigenheden qua bouwtrend, traditionele historische elementen, lieten de verantwoordelijken van de Curio-brand niet ongevoelig, waardoor het hotel als het eerste in Europa tot dit exclusief label toetreedt.

Het gerenoveerde hotel zal 278 kamers, junior suites en one bedroom suites aanbieden in de Duitse havenstad. Gasten kunnen eveneens gebruik maken van een 250 m² grote fitness en recreatieruimte waar diverse toestellen paraat staan en eveneens wordt gezorgd voor luxueuze spa-behandelingen.

Meesterchef Frank Bertram wordt de huiskok van het nieuwe hotel, hij bracht eveneens zijn restaurant ‘slowman’ onder in het hotel. Gasten krijgen naast een à la carte menu ook andere menusuggesties en hebben de keuze uit handgemaakte sushi’s en dito gebakjes, terwijl het hotel ook de beste sandwiches van Hamburg wil aanbieden aan de bezoekers maar evenzeer aan de passanten. De Reichhof’s bar 1910 vergast de aanwezigen op tal van alcoholische dranken, een selectie premium whisky’s, innoverende cocktails en onverwoestbare klassiekers.