Laura van Free Love Paradise lanceert eigen streamingsessies en productlijn

Een van de belangrijkste redenen waarom Laura zoveel aantrekkingskracht uitoefent? Haar nadruk op spiritualiteit. Laura start binnenkort streamingsessies waarin ze raad geeft aan mensen die zich zelf afvragen of een open relatie misschien een optie zou kunnen zijn voor hen én lanceert bovendien haar eigen productlijn: Ritual Bathing.

Ritual Bathing

Op 7 december lanceert Laura haar eigen productlijn: Ritual Bathing. Hoewel het concept van rituele baden teruggrijpt op aloude tradities, heeft ze haar eigen unieke insteek gegeven aan deze vernieuwende badpakketten.

Elk spiritueel bad is met een specifiek doel ontworpen, waarbij telkens een vorm van comfort, rust, vrede en/of genezing centraal staat. Bij het samenstellen wordt er enkel gebruik gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Bovendien krijg je er telkens ook een persoonlijke brief met instructies bij.

Spiritual Bath

Zelfs als we momenteel geen band hebben met onze voorouders of zelfs niets van hen weten, blijft hun aanwezigheid overal om ons heen hangen. Dit bad helpt je om je te verbinden met de bronnen van jouw verinnerlijkte grootouders; hun weten, hun instincten en hun wijsheden.

In de doos : • Badzout – • Ritual Bathingkaars – • Seleniet – • San palo – • Pendel met bijpassend zakje – • Persoonlijke brief met instructies

Dream Bath

Televisie kijken en op het internet surfen kan enorm ontspannend en onderhoudend zijn, maar wist je dat te veel tijd voor een beeldscherm doorbrengen jouw gevoelens kan onderdrukken en ervoor zorgen dat je niet meer helder droomt? Dit bad is ontworpen om jouw dromen te begeleiden en zo terwijl je slaapt een innerlijk medicijn te ontvangen en bij te houden. Neem dit bad voor het slapengaan.

In de doos : • Badzout – • Ritual Bathingkaars – • Amethist – • Salie en lavendel – • Dromenvanger – • Persoonlijke brief met instructies

Self Love

Dit bad helpt je om ‘in’ jouw kracht te komen en je eigen genezer te zijn. Je hoeft daarvoor niets spiritueel af te stemmen of certificaten te hebben behaald; je hoeft enkel de kracht van de liefde in en voor jezelf te voelen.

In de doos : • Badzout – • Ritual Bathingkaars – • Chakra ‘smudgesticks’ – • Rozenkwarts – • Persoonlijke brief met instructies

Streamingsessies

‘Sinds ik op Free Love Paradise te zien ben, krijg ik voortdurend vragen van allerlei verschillende mensen die mijn raad vragen. Gelukkig ben ik daar goed voor geplaatst, aangezien ik een traject lifecoaching aan het volgen ben. Bovendien hebben mijn kruidenstudies me meer inzicht gegeven in hoe we precies functioneren.’

Laura is gegeerd wild in Free Love Paradise, maar houdt het in de afleveringen die we te zien krijgen behoorlijk kuis. Propageert ze open relaties dan wel zo duidelijk als aanvankelijk wordt geïmpliceerd?

‘Er zijn heel wat verschillende definities van een “open relatie”,’ weet Laura te vertellen. ‘Het ene koppeltje maakt vrij restrictieve afspraken, het andere laat meer toe. Bovendien past het concept zeker niet bij iedereen: sommigen zijn zeker gelukkiger in een monogame relatie. Het is dus zeker niet zo dat ik iedereen zou aanraden om zomaar voor de “vrije liefde” te gaan.’

Momenteel loopt op VTM2 de veelbesproken realityreeks Free Love Paradise, waarin zes koppels erop uit trekken om uit te zoeken of ze een open relatie kunnen opbouwen met een ander koppel – of, zoals het er de laatste weken naar uitziet, een tweede dame. Blikvanger van de serie is tot nu toe duidelijk Laura van Marcke, een ‘single’ die al snel zelf in een open relatie bleek te zitten, maar die definitie niet noodzakelijk zo breed hanteert als de deelnemende paartjes zelf zouden willen – elf van de twaalf deelnemers citeerden haar al in de tweede aflevering nl. als favoriet.

Wat we nog in Free Love Paradise mogen verwachten?

‘Ik kan zeker nog een tipje van de sluier lichten en – vooral – meer tekst en uitleg bieden over de scènes die je al gezien hebt.’ Laura belooft alvast om een open boek te zijn voor wie haar interviewt – binnen de perken van wat ze mag zeggen zonder spoilers te verspreiden.

Sinds 4 december lanceert deze jongedame wekelijkse streamingsessies op haar Instagramaccount. Daarin praat ze met fans en andere bezoekers die graag weten wat haar liefdeservaringen zijn of zelf advies kunnen gebruiken over hun eigen relationele of seksuele perikelen.

www.ritualbathing.be