Le Beau & La Belle … in de tuin van Gaultier

Op een ochtend, liep Jean Paul Gaultier door zijn Factory. Het was er levendig en vrolijk. Hij keek naar de vrouwen en keek vervolgens naar de mannen. Zijn gedachten dwaalden af naar quality time met geliefden en hij vond dat vrouwen en mannen meer tijd met elkaar moesten kunnen delen en ging aan de slag.

Op de eerste dag, creëerde hij een tuin. De tuin was magisch en betoverend, met overal verleiding! Op de tweede dag, creëerde hij La Belle en Le Beau. Geboren uit Classique en Le Mâle, net zo naakt als ieders eerste dag op de wereld. Op de derde dag, creëerde hij de meest goddelijke en heerlijke zonden… Op de vierde dag rustte hij uit.

In zijn tuin, was het feest in volle gang. Iedereen was in voor avontuur en in de stemming om zichzelf en elkaar te ontdekken. En het rook er goddelijk!

DE FLACONS

Jean Paul Gaultier creëerde de flacon van La Belle. De flacon verscheen in de vorm van een damesbuste ondergedompeld in een roze bad. Het resultaat, een toonbeeld van bescheidenheid en wellustige losbandigheid. Rond de nek, een collier van gouden rozen, een bescheiden bedekking welke slechts dient als een uitnodiging voor een laatste en verleidingsvolle onthulling.

Tot slot, creëerde Jean Paul Gaultier de flacon van Le Beau. De flacon verscheen in de vorm van een naakt torso in schitterend groen. Een gouden vijgenblad zorgvuldig geplaatst op de plek waar de ogen zouden kunnen blijven hangen. Jean Paul Gaultier keek naar de prachtige bustes en riep: “Deze twee zijn gemaakt om ons in verleiding te brengen!” En dat zijn ze zeker!

DE GEUREN

Jean Paul Gaultier opende het conservenblik van La Belle, nam de flacon en inhaleerde de essentie van het parfum. Het rook naar Oosterse vanille, een vanille zo fris dat het de ziel blust. Hij identificeerde ook vetiver; waarbij de wonderlijke geur van peer duidelijk naar voren kwam.

Jean Paul Gaultier opende vervolgens het conservenblik van Le Beau en sloot zijn ogen en inhaleerde. De geur van kokoshout inspireerde een diep verlangen om te ontspannen, terwijl de bergamot en de tonkaboon hem toefluisterden dat relaxen de meest verfrissende zonde is.

Jean Paul Gaultier inhaleerde beide parfums samen en verklaarde: “Ze gaan goed samen, voor eeuwig en altijd.”

En zo werd de wereld met La Belle en Le Beau geschapen.

La Belle EDP 100 ml – € 126,02 – La Belle EDP 50 ml – € 93,15 – La Belle EDP 30 ml – € 68,16

Le Beau EDT 125 ml – € 108,24 – Le Beau EDT 75 ml – € 80,54