Le Beau Le Parfum – La Belle Fleur Terrible

Le Beau Le Parfum

 

Nu nog intenser: Le Beau Le Parfum

Een dubbelagent aan de andere kant van de spiegel. Een stomend stoute kerel waar alle blikken zich naar keren. Zo verblindend knap dat je het niet kunt laten. Armen van staal, betoverende borstkas … Iedereen smacht naar een dans met Le Beau.

Nieuwe eau de parfum intense voor ‘le Beau le Parfum’

Le Beau Le Parfum, de nieuwe eau de parfum van Jean Paul Gaultier, is een gewiekste heruitvinding die straalt van schoonheid en schalkse mannelijkheid! Als sexy veroveraar verschijnt Le Beau Le Parfum ten tonele. Deze keer nog intenser dan ooit tevoren. Hé, wat deed hij net? Wie denkt hij wel dat hij is? Laat de strijd maar losbarsten!

De knappe kerel : Mitchell Slaggert, hét gezicht van Le Male Le Parfum van Gaultier, paradeert voor de spiegel en daagt zijn dubbelganger uit. Nou, bakken charme, die Beau!

De geur : De zinnelijke contrasten ten top: eerst komt een vleug fleurige gember die versterkt wordt door de zoete intensiteit van tonkaboon. Dan komt een zweem iris aanwaaien die alle harten verovert, helemaal ingepakt in het hypersensuele geheel van deze amberige, frisse, houtachtige geur. Echt verslavend!

De Flacon: Van bijna zwart naar heerlijk diep blauw, plus een vrolijk vijgenblad … Hij lijkt wel Adam uit de tuin van Eden, die ondeugende Le Beau Le Parfum met zijn gespeelde onschuld! Maar dé vraag op ieders lippen is: wie mag dat gouden blad wegnemen? Pak ’m stevig beet, die – euh – gebeeldhouwde borstkas, en onze stoute handen worden vast beloond met een gelukzalig genot van geuren.

Het Blik : Het herkenbare Gaultier-blik gaat voor onverholen muntgroen, met een gouden vijgenblad als vurige blikvanger. Zo, het heerschap heeft een plek gevonden om hem in te stoppen, zijn … torso. Ja, zeg, stop die kleine Beau maar mooi weg!

De Schepper: Quentin Bisch brengt ons een intensere herinterpretatie van Le Beau, de eau de toilette gecreëerd door Sonia Constant. Het resultaat? Le Beau Le Parfum charmeert door zijn ambiguïteit en betovert ons met zijn broeierige sensualiteit.

“Het hypersensuele gevoel vloeit voort uit krachtige contrasten, met amberige, zwoele iris met veel textuur in het hart van de geurnoot. De kern van deze eau de parfum is een cipres-gemberakkoord, en in de warme basisnoten komt de tonkaboon opvallend naar voren.” — Quentin Bisch, parfumeur bij Givaudan en samensteller van Le Beau Le Parfum voor Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum is vanaf 04 april 2022 beschikbaar bij de bekende Jean Paul Gaultier verkooppunten.

Le Beau Le Parfum Eau de Parfum 125ml 118,60€ – Le Beau Le Parfum Eau de Parfum 75ml 86,20€

La Belle Fleur Terrible

Haar impressionante verschijning doet ons bibberen en beven! Let op! Daar komt ze … Prachtig! Bloemrijk! Tergend mooi! Een wilde plant met een fluwelige, wellustige streling. Gaat deze brutale nimf ons verleiden of verslinden?

De Muze: Tess McMillan geeft gestalte aan deze nieuwe, tere maar ontembare Gaultier-muze. In januari 2020 zette Tess de catwalk in vuur en vlam tijdens de afscheidsshow van de ontwerper. Deze flamboyante ambassadrice met haar sublieme derrière blijft sindsdien inspireren. Daar krijgen we nu het terribele bewijs van!

De Geur: Het wilde, frisse en bloemige bouquet van een streelzacht brouwsel. Noten van uitbundige iris worden omgeven door een hele reeks andere bloesemtoetsen die met luchtige zwier de sensuele vanillegeur inleiden. Vreselijk verleidelijk!

De Flacon : In al haar zwoele overdaad straalt La Belle Fleur Terrible van ongegeneerde eigenliefde. We hadden het geluk een glimp van haar op te vangen in haar laguneblauwe heerlijkheid. Ze is gehuld in een bloemenketting geïnspireerd op de onovertroffen hoofdtooi die de Ateliers Jean Paul Gaultier in 2020 ontwierpen en … niets anders! Ze geeft zich helemaal bloot (of toch bijna).

Het Blik : Op het typische blik waarin onze exotische schone verpakt zit, prijkt de flora en fauna van een weelderige oriëntaalse tuin. Treed binnen, vreemdeling, en laat je verrassen! Vlinders, paradijsvogels en adembenemende bloemen schitteren in deze onweerstaanbare oase geïnspireerd op een Gaultier-print, waar La Belle Fleur Terrible zich alle mogelijke bewondering laat welgevallen. De verleiding wordt stilaan te groot. Laat ons erin! Haar geur mag ons niet ontsnappen!

De Schepper: Dit floraal-aquatische parfum, dat helemaal thuis is tussen de andere Gaultier-geuren, is een creatie van Quentin Bisch. Maar voor dit meesterwerk wilde hij een heel nieuw verhaal van geuren componeren, dat zou passen bij deze verschrikkelijk unieke muze:

“Het is een licht aquatische geur, bijzonder zinnelijk en ook poederig. De bloesems luiden de sensuele streling van vanille in, die het bloemige bouquet hult in troostrijke zachtheid.” — Quentin Bisch, parfumeur bij Givaudan en samensteller van La Belle Fleur Terrible voor Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier La Belle Fleur Terrible is vanaf 04 april 2022 beschikbaar bij de bekende Jean Paul Gaultier verkooppunten. La Belle Fleur Terrible Eau de Parfum 100ml € 123,90