Le Male Aviator – ‘Classique” Pin-Up

HIJ IS EEN VLIEGENIER, MAAR IN HOLLYWOOD-STIJL, DAPPER EN FLITSEND. ZIJN CREDO IS EENVOUDIG EN AANTREKKELIJK: “MAKE LOVE, NOT WAR…”

WIE MAALT OM DE FLACON ALS JE ROEM WILT HALEN: HIJ WEET ALS GEEN ANDER HOE JE MOET VLIEGEN!

HET FLACON

Een kaki-sfeer zoals in het leger, maar een leger met een fluweelzachte touch, die zacht aanvoelt. Een feestelijk, vrolijk en gek leger. Toevallig is de vrouwelijke matroos er ook nog: ze incarneert het pure DNA van Jean Paul Gaultier, van deze hemelse avonturier!

HET ETUI

Het etui is uiteraard kaki, maar zo verleidelijk dat het meteen een Pin-up aantrok. In een uniformgroene body, groet ze de piloten met een blik van: “Het is allemaal maar een spelletje!” En het is er ook een, het leukste ter wereld.

DE GEUR

Een frisheid van munt, Een houtachtige viriliteit, Een beetje Violette Absolute in chilipeper.

KOM EN ERVAAR ZIJN VLUCHTPLAN, EN ONTDEK DAT OOK JIJ VLEUGELS HEBT! JOIN THE ARMY OF FUN! 125 ml – € 104 OCD: 27/01/2020

#LeMale #JeanPaulGaultier

 

” CLASSIQUE ” PIN-UP

 

Een Pin-Up, maar een heldin, grappig, goedgeluimd en gevat. Ze gaat licht gekleed (een druppel parfum) en kleed zich licht uit.     Ze is in de zevende hemel, daar waar het echt los gaat!

DE PIN-UP IS UP UP UP!

Ze tutoyeert de sterren met een vanzelfsprekende naturel!

Laat haar je leren dat het leven zo simpel is als een lachbui, vooral als het gaat om het plagen van een knappe jongen!

HET FLACON

Een glamoureuze sfeer, als in glamour die je sterren laat zien! Een glamour van emancipatie, van het meisje dat de hele nacht danst en haar lange witte handschoenen uittrekt en “Pou!”, “Pidou!”, en zelfs “Poupou Pidou!” zingt.

HET ETUI

Het doosje is iconisch roze, ondeugend zoals de pin-up. Het heeft een decolleté dat genoeg huid laat om helemaal gek van te worden.

DE GEUR

Ambergeurig als een karamelsnoepje, Vanillevluchtig als een kus, Een beetje gember in chilipeper. 100 ml – € 117 OCD: 27/01/2020

#Classique #JeanPaulGaultier