Le Male – Le Parfum

Nog geen admiraal, maar nog steeds HEEL bewonderingswaardig. Na 25 jaar, heeft de meest sexy matroos promotie gemaakt: hij is nu kapitein!

Bij een promotie hoort opschudding, maar het team aan boord is akkoord. Van bakboord tot stuurboord, iedereen viert het mee en juicht. Bij het roer wordt het druk en op het dek wordt er gedanst! Onze dromerige, onweerstaanbare matroos is overal ter wereld geweest. Hij brengt wat humor aan boord en faux-onschuld aan wal! En zoals alle iconische helden wordt hij door alle rangen aanbeden…

Voor Jean Paul Gaultier staat hij in de fabriek en dan weer op zee… Nu aan het roer op het bovendek, zo betoverend en chique, dat zelfs de zon gedag zegt.

Met zijn shirt open en klapperend in de wind, is zijn torso vrij om de wind te laten plagen. Officieel nu de officier met de perfecte mond. De golven om hem heen voelen zelfs de verleiding en voelen zich verloren op zee. Daar staat hij dan, ahoy!, met zijn ogen op de horizon gericht.

DE KAPITEIN.

Altijd een vrijgevig man geweest. Zo jammer om zoiets moois te verbergen. Sexy stormkracht 9, de wind neemt toe en hij is 100% klaar om de wereld verder te ontdekken. Hij draagt zijn uniform met een zekere flair, zoals alleen hij dat kan.

DE GEUR.

Een stormachtige waarschuwing en tegelijkertijd hemels. Een zwoele wind die aanzet met kardemom, jagend achter de wolken aan. Een lavendelbriesje volgt uit het zuiden, met een lage druk natuurlijk. Discrete wolken van vanille om wat kruiden er aan toe te voegen. Een zevende hemel die zowel oriëntaals als houtachtig is. Avontuurlijk.

DE FLACON.

Hij zei “je kent mijn torso, kan deze ook in zwart?” en zo gezegd, zo gedaan. Wat een voortreffelijke smaak heeft de kapitein toch. Hij staat bijna in avondkleding aan het roer op het bovendek. Het is belangrijk werk, wat met plezier gedaan wordt en dat is een vereiste om er van te houden.

HET CONSERVENBLIK.

Het huis van de geur en de flacon, het conservenblik natuurlijk! Zachte randen, zo zwart als de nacht en gelakt zoals het dek. Aangekleed met wat goud hier en daar. Soms wil je gewoon wat luxe.

DE PARFUMEURS.

De zwoele zeebries van Le Male Le Parfum is te danken aan de parfumeurs Quentin Bisch en Nathalie Gracia-Cetto. Rocksterren in het creëren van geuren.

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum is vanaf 6 juli 2020 beschikbaar bij de Planet Parfum verkooppunten en vanaf 1 augustus 2020, beschikbaar bij de rest van de Jean Paul Gaultier verkooppunten.

@jpgaultierofficial – #WelcomeOnBoard #LeMale

Adviesverkoopprijs: Le Male Le Parfum 125ml – € 105,90 – Le Male Le Parfum 75ml – € 75,75