Le Manoir de Lébioles : hoogtechnologische meetinginfrastructuur

“Le Manoir de Lébioles” ligt midden in de prachtige bossen van de Ardennen. Het devies dat op het wapenschild van “Le Manoir de Lébioles” staat, en zoveel betekent als “ Meer zijn dan schijn” is een perfecte weerspiegeling van de filosofie van dit unieke hotel-restaurant.  Seminaristen, boardmembers en gasten worden er ontvangen in een schitterend natuurlijk kader. De vergaderzalen en het hotel baden in een discrete luxe, ademen een besloten sfeer en bieden een eersteklas service.

“Le Manoir de Lébioles” leent zich perfect voor het organiseren van vergaderingen, conferenties, recepties en feesten. De ruimten die bestemd zijn voor uw evenementen, beantwoorden aan alle vereisten en geven u de kans om uw creativiteit en wensen de vrije loop te laten.

De onberispelijke organisatie en de persoonlijke service maken van uw evenement een unieke belevenis. Alle evenementen worden georganiseerd op basis van uw eigen wensen en verlangens. Het evenemententeam is aanwezig bij de planning en omkadert achter de schermen het verloop van het evenement.

De Board Room met minstens 40 zitplaatsen en een hoogtechnologische uitrusting is de ideale ruimte voor seminaries en bedrijfsevenementen in een verfijnde, discrete en private omgeving. Daarenboven zijn er twee gelijkaardige zalen ter beschikking voor grotere evenementen en productlanceringen, die desgewenst met de nodige technische toestellen uitgerust kunnen worden.

Le Manoir de Lébioles staat eveneens open voor uiteenlopende residentiële events. Naast de vergaderzalen is er immers een degelijke verblijfsinfrastructuur. Van zodra u het landhuis betreedt, voelt u dadelijk een sfeer van rust en warmte. Ruime vertrekken, open haarden, warme kleuren en hoogwaardige materialen – hier kan men de dagelijkse sleur vergeten, genieten van het uitzicht, optimale meetings ongestoord organiseren of tijdens de break outs, in de bibliotheek een goed boek lezen of gewoon zalig nietsdoen.

De onderliggende idee van Le Manior is de levensstijl van een internationaal vijf sterren hotel aan te bieden, maar dan in een pand met prachtige oude muren dat zich op een spectaculaire, intieme en afgeschermde plaats bevindt, dat voor zijn gasten synoniem is voor comfort en elegantie gekoppeld aan een uitmuntende persoonlijke service. Hartelijke gastvrijheid en gedegen professionaliteit staan er garant voor dat onze gasten zich op en top voelen.

De 16 suites van “Le Manoir de Lébioles” beantwoorden aan alle wensen. Elke suite werd afzonderlijk ontworpen en heeft haar eigen stijl en karakter. De grootste suites zijn zo ruim dat u er het leven van alledag bij vergeet: een bad nemen in het torentje, lezen in de loggia of gewoon wat wegdromen voor het haardvuur zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden om te relaxen en te ontspannen. Sinds 2013 wordt het hotel geclassificeerd als nr. 7 op de 10 beste luxe hotels in Belgïe bij Tripadvisor. De suites en kamers zijn uitgerust met Air Conditioning, flatscreen TV, DVD- and CD-speler, DSL Internet verbinding, minibar, electronische kluis en telefoon.

Culinaire geneugten maken een wezenlijk deel uit van de filosofie van Le Manoir. Bij de evenementen is er ruime keuze aan cateringmogelijkheden in onderling overleg met de vermaarde chef Olivier Tucki. Voor diners staat de fijnproevers het restaurant “Manoir de Lébioles”, ter beschikking waar chefkok Olivier Tucki en zijn team regionale, authentieke en zeer lichte gerechten klaarstomen. Geraffineerde aroma’s, uitzonderlijke bereidingen en met zorg uitgekozen wijnen verwennen eenieders smaakpapillen.

Desgewenst kan ook de architectuur van de wellness-suite in “Le Manoir de Lébioles”, gekenmerkt door de vier oerelementen: water, lucht, vuur en aarde, in het programma worden ingeschakeld. Als deel van de totaalvisie van “Le Manoir de Lébioles” staat het welbevinden van onze gasten centraal in alle overwegingen. Naast de meest moderne techniek, vormen introverte en extroverte stiltezones de ideale plek om lichaam en geest volledig te ontspannen. Door zijn unieke locatie is Le Manoir de Lébioles eveneens een perfecte uitvalsbasis voor diverse teambuildingactiviteiten.

De ongerepte landschappen rond Le Manoir de Lébioles zijn bereikbaar vanuit verschillende grote steden: Keulen – 125 km, Aken – 55 km, Düsseldorf – 130 km, Brussel – 135 km, Luik – 40 km, Maastricht – 60 km.

Naast de dichtbij gelegen internationale luchthavens van Düsseldorf, Keulen en Brussel biedt het vliegveld van “Spa-La Sauvenière” een optimale verbinding. Bovendien is het op verzoek mogelijk om met een helikopter op het terrein van het hotel te landen.

Manoir de Lébioles – Domaine de Lébioles 1/5 – 4900 Spa

www.manoirdelebioles.com – tel 087- 79 19 00.