Le Manoir de Lébioles – wellness en levensvreugde

Het devies dat op het wapenschild van “Le Manoir de Lébioles” staat, en zoveel betekent als “ Meer zijn dan schijn” is een perfecte weerspiegeling van de filosofie van dit unieke hotel-restaurant. “Le Manoir de Lébioles” ligt midden in de prachtige bossen van de Ardennen. Gasten worden ontvangen in een schitterend natuurlijk kader. Het hotel baadt in discrete luxe, ademt een besloten sfeer en biedt een eersteklas service.

Gasten verwennen is een van de opdrachten van Le Manoir de Lébioles. De Manoir beschikt niet alleen over een puike hotelinfrastructuur en uitgelezen restaurant maar biedt eveneens een perfecte harmonie in de wereld van de vier oerelementen. De architectuur van de wellness-suite in “Le Manoir de Lébioles” wordt gekenmerkt door de vier oerelementen: water, lucht, vuur en aarde. Als deel van de totaalvisie van “Le Manoir de Lébioles” staat het welbevinden van de gasten centraal in alle overwegingen. Naast de meest moderne techniek, vormen introverte en extroverte stiltezones de ideale plek om lichaam en geest volledig te ontspannen.

De wellness-suite van “Le Manoir de Lébioles” biedt u:Sauna, Stoombad, IJsbronnen, Voetbaden,  Gearomatiseerde en ontspanningsdouches, Vitalzwembad met hydromassage, bubbelligbaden, stortbaden en jetstream, Verschillende stiltezones, Lounge met open haarden, Theeparadijs met duizend-en-één smaken, Cardio- en fitnesszone, Kleedkamers en douches, uitgerust met alle comfort. Le Manior des Lébioles is de ideale locatie om een wereld vol schoonheid en luxe te verkennen en de holistische benadering van welzijn… te ontdekken.

Schoonheidsspecialistes behandelen u in single of dubbele ruimtes met exclusieve programma’s zodat lichaam en geest volop van de ontspannende impulsen kunnen genieten.

Aansluitend bij de ontspannende sfeer van de wellness-suite is Le “Manoir de Lébioles” het ideale oord voor een sprookjesachtige en romantische bruiloft. Een onberispelijke service en het idyllische kader transformeren de mooiste dag van uw leven een onvergetelijke ervaring.

Het team van de Manoir staat paraat om recepties, feesten en familiefeesten op basis van uw persoonlijke wensen te organiseren. Over de hele lijn – gaande van het opstellen van de planning tot de culinaire genoegens – biedt deze service u de gelegenheid om ten volle te genieten van uw feest. Het is uiteindelijk toch úw dag!

Net als de traditionele verblijven kunnen ook bruilofsfeesten worden uitgebreid met sensationale uitstapjes en ontdekkingen van de wijde omgeving van Le Manoir en Spa.  In de directe omgeving van het hotel vindt u: het Casino van de stad Spa, het Spa-Francorchamps F1 GP Circuit, golf op één van de oudste en mooiste Belgische banen, paardrijden, skiën en langlaufen tijdens het winterseizoen, mountainbiken, ontdekkingstochten van de flora en fauna in de regionale natuurreservaten. Plus een groot aantal culturele schatten, zoals musea, muziekfestivals en meer.

Manoir de Lébioles – Domaine de Lébioles 1/5 – 4900 Spa (Creppe)

Tél.: 087 79 19 00 – Fax: 087 79 19 99

manoir@manoirdelebioles.com – www.manoirdelebioles.com