@Leisure group kondigr rebranding aan naar OYO Vacation Homes

De @Leisure Group, de toonaangevende vakantiehuis-specialist in Europa en onlangs overgenomen door één van de snelstgroeiende hospitalitybedrijven ter wereld: OYO, kondigt vandaag de rebranding aan naar OYO Vacation Homes. Het merk OYO Vacation Homes zal worden gebruikt voor corporate en employer branding doeleinden.

Tobias Wann, CEO van OYO Vacation Homes, verklaart: “De rebranding van de @Leisure Group naar OYO Vacation Homes past binnen onze ambitie om wereldwijd de nummer één speler op de verhuurmarkt van vakantiehuizen te worden dat een volledige ontzorging voor huiseigenaren aanbiedt én een onvergetelijke vakantie voor onze gasten. Op dit moment is OYO een van de snelst groeiende en meest bewonderenswaardige hospitalitymerken ter wereld. Wij willen graag bijdragen aan de ambitie van OYO door de markt van vakantiehuizen verder te laten groeien. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn wij continue op zoek naar de meest getalenteerde mensen die het team kunnen helpen om onze ambitieuze doelen te bereiken én deel uit te maken van het snelgroeiende succesverhaal van OYO.”

De rebranding zal in fases worden gerealiseerd. Vanaf vandaag is de website van de @Leisure Group omgezet naar OYO Vacation Homes en te bereiken via de link: www.oyovacationhomes.com.

OYO Vacation Homes, met het hoofdkantoor in Amsterdam, is een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de Europese vakantiehuizenmarkt. De organisatie is actief met full-service merken zoals Belvilla, DanCenter en Danland die het volledige verhuurproces voor huiseigenaren verzorgt en de online marktplaats Traum-Ferienwohnungen. De ambitie van OYO Vacation Homes is om wereldwijd de nummer één speler op de verhuurmarkt van vakantiehuizen te worden die de huiseigenaren 100 % zorgeloosheid verzekert. www.oyovacationhomes.com

OYO Vacation Homes is onderdeel van OYO. De missie van het bedrijf: creëren van kwalitatieve leefruimtes. Er is een OYO voor iedereen.