Lekkerbekken welkom op Brussels South Charleroi airport: de cupcakes vlieren erin

Vanaf 30 juli 2018 landt er een grote nieuwigheid in Brussels South Charleroi Airport ongetwijfeld tot groot genoegen van de lekkerbekken onder ons. Cupy’s maakt immers zijn intrede in de terminal van Brussels South Charleroi Airport met de eerste cupcakeautomaat van Europa. Voor € 4,20 zullen klein en groot, passagiers en begeleiders kunnen smullen van deze kleurrijke gebakjes met gevarieerde smaken. In de vertrekhal zijn de zoete lekkernijen voor iedereen beschikbaar voor het vertrek naar een van de talrijke bestemmingen van Brussels South Charleroi Airport.

Cupcakes zijn inmiddels heel bekend en alsmaar meer verspreid in de grote steden maar Cupy’s is het eerste bedrijf dat een cupcakeautomaat in een luchthaven invoert. Deze ambachtelijk gemaakte gebakjes met ingrediënten van topkwaliteit kunnen ter plaatse gegeten worden of meegenomen worden in doosjes die ter beschikking van de klanten gesteld worden.

De cupcakeautomaat stelt 5 vaste smaken ter beschikking, met een extra 6de variant die regelmatig wordt gewisseld. De vaste cupcakes zijn: Belgian speculoos: speculaas – Toffee Butterscocth: Karamel met gezouten boter  – Or-E-Ohhh: Oreo – Raspberry Surprise: Witte chocolade, Frambozen – Ella Nut: Fijngehakte hazelnootjes, Nutella. Enkele voorbeelden van wisselende smaken: Sinaasappel – chocolade en citroen, kokosnoot, vijgen, praliné met hazelnoten, cheesecake enz.

Paola Rignanese Cupy’s: “Onze cupcakes zijn al succesvol op verschillende plaatsen maar het idee van een automaat is tijdens een reis opgekomen. We zijn nabij Brussels South Charleroi Airport opgegroeid en we zijn dus fier om er een innoverend project met actoren en producenten uit de streek te mogen ontwikkelen. Cupy’s is een boeiend avontuur en deze nieuwe zoete samenwerking biedt de kans om onze producten aan een internationale clientèle voor te stellen en wie weet nadien andere markten te veroveren.”

Jean-Jacques CLOQUET, Afgevaardigd bestuurder van Brussels South Charleroi Airport: “Innoveren, is ons stokpaardje! Wanneer we dit met partners kunnen doen die verder willen gaan dan het huidige aanbod, kunnen we er alleen maar fier op zijn. Een aantrekkelijk, kleurrijk en heerlijk gebakje… het nieuwe initiatief zorgt ongetwijfeld voor een glimlach op uw gezicht voor uw vertrek of bij uw terugkeer. ”