Leonidas, een doosje vol geluk …

. Ga op paaseierenjacht met Leonidas!

 

Wie vindt de 20 verschillende soorten chocolade-eitjes? Al wie dol is op chocolade kijkt steevast uit naar Pasen en het assortiment chocoladepaaseitjes en -figuurtjes die tevoorschijn worden getoverd.

Leonidas maakt van een paaszoektocht altijd een onvergetelijk moment! De meester-chocolatier biedt niet minder dan 20 chocolade-eitjes met bijzondere smaken aan, maar ook kleurrijke en vrolijke chocoladefiguurtjes. Alle verpakkingen zijn versierd met een konijntje, de paasmascotte.

Ons nieuwste eitje is er eentje van goud. Het paaseitje Gold, met zijn verrukkelijke, gekarameliseerde smaak en zijn verrassend krokante textuur, wordt dit jaar speciaal in de kijker gezet. Zijn jasje van gemarmerde melkchocolade verbergt een ganache van blonde chocolade met fonkelende rietsuikerkristallen. Een echte streling voor de smaakpapillen!

Het holle ei (90 g), beschikbaar in pure en melkchocolade, is prachtig versierd met het paaskonijn. Een echt chocoladekunstwerk voor groot en klein!

Kleine figuurtjes voor nog meer geluksmomenten

Leonidas biedt ook heerlijke, kleurrijke lekkernijen aan zoals lollipops in de vorm van een konijn en schaap, en figuurtjes gevuld met knettersuiker, gezouten karamel en krokante praliné. Plezier gegarandeerd!

Een fris en kleurrijk design om al die zachtheid te omhullen

Met zijn limoengroene lentekleur laat het paaskonijntje een frisse wind door de verpakkingen waaien. Het siert de ovale doos, het metalen paasei, het hoorntje en het gevulde ei, beschikbaar in drie formaten. Er is voor elk wat wils bij Leonidas!

Adviesprijs:

Ovale geschenkdoos (280 g aan eitjes): € 15,50 – Metalen ei (350 g aan eitjes): € 17,90 – Hoorntje (300 g aan eitjes): € 9,90 – Gevuld ei vanaf € 13,90 . In de winkel sinds 15 februari 2021

Sinds 1913 heeft Leonidas één missie: echte momenten van geluk creëren door iedereen te laten genieten van heerlijke chocolade. Met meer dan 1300 verkooppunten in 40 landen heeft Leonidas in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het favoriete pralinemerk van de Belgen. De onderneming brengt voortdurend nieuwe smaken en seizoenproducten op de markt, naast een ruim assortiment van klassieke pralines, truffels en napolitains. Leonidas werkt uitsluitend met Belgische chocolade met 100 % pure cacaoboter zonder palmolie en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. www.leonidas.com