L’Exception Logis

Logis lanceert een nieuw premiummerk dat de prachtigste hotels en de mooiste restaurants en wellnesscentra  van Europa samenvoegt.

LOGIS, de grootste keten van onafhankelijke hotels en restaurants in Europa met 2200 vestigingen, is een belangrijke speler aan het worden in het premiumsegment. Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl voor het nieuwe merk L’EXCEPTION LOGIS.

L’EXCEPTION LOGIS is een ware motor voor de ontwikkeling en het beeld van onafhankelijke vestigingen die een smakelijke mix van elegantie en charme bieden voor een persoonlijke ervaring. Bij het merk worden de Logis d’Exception hotels, de Tables d’Exception en Tables Distinguées restaurants en de Spas d’Exception ondergebracht.

L’EXCEPTION LOGIS brengt buitengewone plaatsen samen, die rijk zijn aan unieke verhalen en gerund worden door toegewijde en gepassioneerde eigenaars en chef-koks, vastbesloten om hun kunst, een vector van sterke en authentieke emoties, door te geven.

Een Logis d’Exception hotel onderscheidt zich door zijn elegantie en verfijning, een bevoorrechte omgeving, een verzorgde en gepersonaliseerde inrichting, dit alles naar het beeld van het unieke karakter van zijn eigenaar. Deze hotels bieden een ruime knowhow, permanente aandacht en verzorging tot in de details voor een uitzonderlijk verblijf.

L’EXCEPTION LOGIS waardeert ook de culinaire ervaring aan de hand van een selectie van de beste restaurants: Tables d’Exception, een nieuw segment waaronder restaurants met 2 en 3 Michelinsterren of 4 en 5 Gault&Millau-punten. De Tables Distinguées omvatten restaurants met 1 Michelinster of 3 Gault&Millau-punten, evenals juweeltjes die zijn geselecteerd door een jury van restaurantcritici.

De chef-koks, ware ambachtslieden van de smaak, heffen de ongelofelijke rijkdom van de producten en de cultuur uit hun regio op een hartstochtelijke wijze op naar een hoger niveau. De traditionele, moderne of gedurfde Tables d’Exception en Tables Distinguées combineren het beste van de gastronomie met de garantie van een moment van uitzonderlijk genot.

L’EXCEPTION LOGIS gaat verder en innoveert door deze restaurants te koppelen aan opleidingsactiviteiten. Teneinde de jonge beloften van de gastronomie te promoten en te ondersteunen, moedigt de keten ontmoetingen en “stages” onder chef-koks aan. Ideeën uitwisselen en delen binnen deze gemeenschap zal de teams verrijken en de vooruitgang en creativiteit van de chef-koks bevorderen.

L’EXCEPTION LOGIS heeft al bijna 80 vestigingen (29 Logis d’Exception, 58 Tables Distinguées, 1 Table d’Exception en 4 Spas d’Exception). De eerste specifieke gids zal eind november 2018 uitkomen en zal een selectie van ongeveer honderd vestigingen laten zien. www.logishotels.com

Logis is al 70 jaar createur van authentieke ervaringen en de grootste keten van onafhankelijke restaurant-hotelexploitanten in Europa met 2.200 vestigingen in 8 landen. Logis verzekert een gepersonaliseerd en vriendelijke ontvangst, accommodatie van goede kwaliteit en een keuken die lokale seizoensproducten gebruikt om huisgemaakte gerechten te bereiden.

De garantie goed te eten en goed te slapen in een mooi ingericht etablissement leiden tot een zeer goede beoordeling van onze gasten, 8.6/10 (90.000 gecontroleerde beoordelingen). Alle Logis-etablissementen zetten de streek waar ze gevestigd zijn voorop; ze stimuleren de lokale economie, geven de voorkeur aan korte afzetkanalen en regionale producten.