L’Huile Apaisante: pre-shampoobehandelingvoor gevoelige hoofdhuid

In 1968 begon het verhaal van Leonor Greyl met de creatie van Huile de Germe de Blé, een tarwekiemolie speciaal ontworpen om vette hoofdhuid te reguleren.  Een avant-gardistisch idee, om niet te zeggen contra-intuïtief… maar wel effectief! In 2018, het jaar van zijn vijftigste verjaardag, creëert Leonor Greyl de zeer emblematische Huile apaisante: een 100% natuurlijke verzachtende haarolie, innovatief door zijn doel (gevoelige hoofdhuid) en zijn roll-on verpakking. Wordt vervolgd…

“Het is een feit: het leven wordt alsmaar jachtiger, en onze hoofdhuid geraakt steeds meer geprikkeld. Stress, vervuiling, een slecht uitgespoelde shampoo, stylingproducten die in het haar blijven zitten … Al die factoren veroorzaken jeuk en roodheid. Het zijn alarmsignalen om in acht te nemen. Samen met het Leonor Greyl Instituut dacht mijn familie na over een alternatief om een en ander te kalmeren.

We lieten dit innovatieve product eerst uitproberen in onze onmiddellijke omgeving, met succes. De proefpersonen kunnen niet meer zonder! Logisch dus, dat wij zoveel mogelijk mensen van deze olie willen laten genieten.” – Caroline Greyl, voorzitter van Leonor Greyl.

Zo ontstond Huile Apaisante, ontwikkeld als een duurzame oplossing voor de problemen van de gevoelige en allergische hoofdhuid dankzij de opvallend kalmerende en desensibiliserende eigenschappen.

Eenvoudig in het gebruik, onmiddellijk resultaatlhuile-apuisante

Zowel bij een occasionele als een duurzame behandeling normaliseert en zuivert Leonor Greyl Huile apaisante de hoofdhuid, met een krachtig kalmerend en desensibiliserend effect, dankzij de werking op verschillende niveaus: minder droge schilfers, regulering van de talgproductie en van roos, ontstekingsremmend en antioxiderend.

Huile apaisante is als een opmerkelijk veelzijdige ‘detox’ voor de hoofdhuid, met meer dan één toepassing: Vóór het wassen van het haar, als kostbare bondgenoot om het epidermale evenwicht te vrijwaren en symptomen van hypergevoeligheid te voorkomen. Als bescherming vóór het kleuren vormen de huidbeschermende werkstoffen een schild tegen de achtereenvolgende prikkels van pigmenten en oxidanten. De ‘roll-on’-flacon met draaiend balletje maakt een uiterst precieze en gerichte aanbrenging mogelijk, voor een optimale inwerking op de beoogde zones.

Huile apaisante van Leonor Greyl wordt meteen voor het wassen of kleuren aangebracht, in strepen, op de droge hoofdhuid. Voer vervolgens een massage met cirkelvormige bewegingen uit om de huid te ontspannen en afvalstoffen af te voeren.