Liefde is een geschenk – zeg het met Rituals op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal: druk je liefde uit in woorden, daden en gebaren. Verbreed je horizon en vier de liefde met iedereen die je echt dierbaar is. Doorbreek de sleur van Valentijn en verras je geliefde met een betekenisvol ritueel in de vorm van een uniek, speciaal geschenk, passend bij een bijzonder moment.

Verwen je liefste met een ontspannend wellnessmoment thuis met de producten van The Ritual of Sakura. Dit prachtige ritueel is gebaseerd op de luxueuze, kalmerende geuren van rijstmelk en kersenbloesem om volledig tot rust te komen – is er een mooiere blijk van liefde? The Ritual of Sakura shower foam is een doucheschuim, fris als de lente, dat de huid reinigt en zacht maakt. De zinnenprikkelende Ritual of Sakura body cream ontspant het lichaam en zuivert de ziel. De rijke, fluwelige formule van deze romige lichaamscrème voedt de huid intensief en verstevigt ze.

Verras je schat op Valentijnsdag met een bijzonder geschenk, ontwikkeld om iemands dosha of specifieke energie te reinigen en hem in balans te houden. Je hebt de keuze uit drie Ritual of Ayurveda dry oils: de droge oliën bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn volgens de Ayurvedische traditie verrijkt met kruiden.

Creëer rust in huis en maak wat meer tijd voor elkaar. Met Geurstokjes en Geurkaarsen kom je alvast in de stemming. Met de geur Savage Garden bijvoorbeeld, gebaseerd op groene vetiver, ook wel ‘de olie van de rust’ genoemd. Geniet van deze kalmerende geur tijdens een wellnessmoment thuis of maak het ’s avonds gewoon gezellig.

Verras je valentijntje met een van onze luxueuze Eau de Parfums voor hem of haar, gemaakt door internationale topparfumeurs. Bijvoorbeeld Fleurs de L’Himalaya voor haar, met wilde orchidee die moeiteloos versmelt met pioen uit de Himalaya en een subtiel vleugje katoenmuskus. Of Maharaja d’Or voor hem, een exclusief parfum dat pittige groene kardemom combineert met frisse den en uitmondt in een kostbare dry-down met patchoeli. Verwen hem met een scheerritueel – The Ritual of Samurai: perfect gladgeschoren zal hij de uitdagingen van het dagelijks leven veel beter het hoofd kunnen bieden.

Waarom zou je jezelf niet eens verwennen op Valentijnsdag? Met de Limited Edition Matte Eye Palette bijvoorbeeld, een collectie van 12 knappe, matte oogschaduwen met een vederlichte formule die lang houdt en niet kreukt. Een prachtig palet om adembenemende looks mee te creëren.

Deze producten zijn verkrijgbaar in de Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.com