Lima: dankzij Express Porridge tover je in no-time een evenwichtig ontbijt op tafel

De voorgestoomde volkoren havervlokken zorgen ervoor dat je de Express Porridge snel en eenvoudig kan bereiden zonder te koken. Je hoeft enkel 70 tot 100 ml warme drank (water of granendrank) toe te voegen aan een portie van 35g. Om je havermoutpap nog meer kleur en smaak te geven, kan je naar hartenlust vers fruit, noten en zaden toevoegen. Een kommetje porridge smaakt nog beter mits toevoeging van een van de drie Yannoh® koffiesurrogaten. Beschikbaar als Express Porridge Superfruits, Omega 3 en Matcha Spirulina in portie van 350g. Op zoek naar suggesties om je havermoutpap te pimpen, vind je op www.limafood.com  verschillende ontbijtrecepten!

Haver is van nature rijk aan beta-glucanen die het cholesterholgehalte verlagen. Het is bewezen dat een dosis van 3 g beta-glucaan per dag het cholesterholgehalte doet verlagen. Eén portie porridge van Lima levert reeds 35% van de dagelijkse behoefte!

Een gezond alternatief voor koffie?

Ontdek de Yannoh® koffiesurrogaten. De Yannoh® instant Pelt, Cacao en Chai koffiesurrogaten zijn een perfecte aanvulling op jouw dagelijks ontbijt en bieden een alternatief voor oploskoffie. De smaakvolle Yannoh® drankjes zijn gemaakt van geroosterde granen (gerst, rogge en tarwe), cichorei en eikels. De granen worden langzaam gebrand waardoor de Yannoh® instant dranken een milde smaak hebben. Tijdens het productieproces worden de gluten eruit gefilterd waardoor deze granendranken ook geschikt zijn voor mensen met een glutenallergie of intolerantie.dscn1695

Bereiding: De hemelse Yannoh® drankjes zijn klaar in een oogwenk, doe een koffielepel Yannoh instant in een kop en giet er een beetje heet water over…

Vanuit de gedachte ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ zet Lima zich al 60 jaar in om een gezonde plantaardige voeding te ontwikkelen. Het Lima assortiment bestaat uit kwalitatieve producten die zowel biologisch gecertifieerd als 100% plantaardig zijn. Alle producten uit het assortiment beantwoorden aan de voedingsprincipes van Lima.  We leven beter wanneer we dat doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten van Lima zijn allemaal plantaardig en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen, plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie geleidelijk prijsgeven. Alle producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch CO2 neutraal gebouw waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar klanten.

De Limaproducten zijn exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel. www.limafood.com