Lindt opent een nieuwe boetiek … online

Het perfecte geschenk voor Valentijnsdag in één klik! #lindtlove

Na de opening van zijn twee boetieks in Brussel komt Lindt Belgium nu met een eigen online shop. Voortaan kunnen alle Belgen hun favoriete Lindt chocolade met één klik van thuis uit bestellen. Of u nu fan bent van de Lindt-tabletten, Lindor-chocoladeballen, teddybeertjes, of op zoek bent naar een geschenkdoos, in de online shop vindt u ongetwijfeld uw gading. Een paradijs voor iedere chocoladeliefhebber.

In de webshop vindt u voortaan al het lekkers uit de Lindt-boetieks. Een brede waaier aan overheerlijke creaties waar u eindeloos van kunt genieten.

Lindt chocolade bestaat al sinds 1845, smelt nog steeds in de mond en is nog steeds bijzonder populair (zelfs na 176 jaar)! Lindt is en blijft de nummer één in de wereld op de markt van premium chocolade. Dankzij zijn meester-chocolatiers is Lindt & Sprüngli een van ‘s werelds meest innovatieve en creatieve bedrijven op gebied van premium chocolade.

Om alle Lindt Lovers tevreden te stellen, heeft Lindt in België voortaan eindelijk zijn eigen e-commerce: www.lindt.be. Leveringen vinden plaats in heel België tegen de standaard verzendingskosten, ongeacht het bedrag van de bestelling. De leveringstermijn varieert tussen 2 en 5 werkdagen. En voor de Brusselse klanten blijven de twee winkels Lindt City2 en Lindt Luxemburgstraat uiteraard geopend.

Een speciale Valentijnsdag doos bij u thuis bezorgd!

Blijf thuis en hou het lekker warm, wij zorgen voor alles! Dit jaar geen romantisch dinertje of geïmproviseerde uitjes, dus waarom uw liefde niet verrassen met een Valentijnsassortiment van Lindt?

Lindt biedt verschillende chocolade geschenkideeën voor Valentijnsdag. Zoals dit prachtige Valentijnshart, een metalen doos gevuld met een assortiment heerlijke LINDOR-chocoladeballen en chocoladehartjes. Een “premium” geschenk waar uw Valentijntje dol op zal zijn! Metalen roze Valentijnshart (24 pralines) – Prijs = 17,99 €

Word Lindt lover: schrijf u in!

Wij hebben allemaal een Lindt-fan in ons. De nieuwe collecties en nieuwe creaties van de meester-chocolatiers via e-mail ontvangen? Heel eenvoudig: schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek de geschenken voor Pasen, Kerst en andere feestelijke gelegenheden, met speciale kortingen tijdens de solden en ontvang VIP-uitnodigingen om onze nieuwe recepten te komen proeven in onze twee boetieks in Brussel. www.lindt.be