L’Occitane, heerlijk verslavend – delightful body balm

Om de terugkomst van de mooie dagen aan te kondigen, doet L’Occitane u dromen van een wereld van amandel. Een zintuigelijke reis ontwaakt door de aanraking van uw handen op het metaal van de verpakking benadrukt door de geur van amandel en geaccentueerd door de smeltende textuur van de Almond Delightful Body Balm.

Een zucht van ontspanning:

Wat is er leuker dan tijdens uw vrije momenten even aandacht te geven voor uzelf? Creëer uw eigen oase van rust, te midden van alle drukte. Dankzij het perfecte evenwicht tussen de verzorgende amandelolie uit de Provence en de rijke textuur van de boter glijdt de Delightful Body Balm als een droom over de huid.

Wellness routine:

De Spa L’OCCITANE heeft een snelle routine van vijf stappen ontwikkeld waarbij u een duik van ontspanning neemt in slechts vijf minuten. Met de beide handen masseert u uw dijen in grote, cirkelvormige bewegingen met behulp van de Delightful Body Balm. Geef extra aandacht aan de vermoeide spieren met een trage en diepe massage om ze te verlichten. Vervolgens maakt u grote, cirkelvormige bewegingen rond de navel. Ga verder met lange, achtvormige beweging en op en neer op uw armen. Gebruik uw handpalm om de Body Balm aan te brengen op uw borst en eindig met een massage op de zijkanten van uw nek, een plaats die vaak gespannen is door stress. Een eenvoudige routine voor een cocooning moment bij u thuis!occitane-amande

Voor een nog heerlijker moment:

Val voor de L’OCCITANE Easter Eggs met amandel of kersenbloesem, voor een instant heerlijk moment. De Easter Eggs bevat producten in reisformaat, ideaal om overal naartoe te nemen! Waar wacht je nog op?

CHERRY BLOSSOM EASTER EGG – €16 : Cherry Blossom Hand Cream 10ml – Cherry Blossom Soap 50gr – Cherry Blossom Shower Gel 75ml

ALMOND EASTER EGG – €16 : Delicious Almond Hand Cream 10ml – Delicious Almond Soap 50gr – Almond Shower Oil 75ml