Locke kondigt ambitieuze internationale uitbreiding in Europa aan

Het innovatieve home-meets-hotel lifestyle-merk Locke heeft een snelle uitbreiding aangekondigd met de eerste internationale vestigingen die in de komende twee jaar in Duitsland, Ierland en Portugal zullen worden geopend. Als onderdeel van de uitbreiding zal Locke nog drie andere vestigingen openen in Londen en één in Cambridge. Het challenger-merk biedt een andere manier van reizen door het traditionele aparthotelformaat te combineren met het ontwerp, de F&B en de programmering van een boutique lifestyle-hotel. Deze uitdagende aanpak heeft ertoe geleid dat Locke de afgelopen vier jaar met succes vier Britse panden heeft geopend in Londen, Manchester en Edinburgh. Vandaag kondigt Locke officieel verdere openingen aan in Dublin, Berlijn, Lissabon, München, Londen, Cambridge en Kopenhagen.

“Ik ben opgewonden en nederig om te zien dat Locke zich de komende maanden in heel Europa zal uitbreiden. Het voelt alsof ons alternatief voor het traditionele hotel nog nooit zo relevant is geweest. Elke Locke is zorgvuldig ontworpen om de unieke wijk van de stad te weerspiegelen en biedt onze reizigers de mogelijkheid om het lokale leven te ervaren – of ze nu op reis zijn voor zaken of voor hun vrije tijd, voor één nacht of voor één maand. – Eric Jafari, Chief Development Officer en creatief directeur, edyn.

Door gasten in elk appartement een volledig uitgeruste keuken en stijlvolle woonruimte te bieden, combineert Locke het comfort van thuis met het doordachte ontwerp en de ervaring van een lifestyle-hotel. De openbare ruimte van elk hotel biedt een scala aan ervaringen, variërend van flexibele co-working spaces, destination dining, artisanale kruidenier, yoga studio, rooftop cocktail bar, een lokaal geïnspireerd cultureel programma en een team van in-the-know ‘House Hosts’ om de gasten te adviseren. Met een op maat gemaakte benadering van elke locatie werkt het merk met een rooster van gerenommeerde en opkomende ontwerpers en architecten, gekozen voor een site-specifieke opdracht. In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde en toonaangevende F&B partners is elke nieuwe Locke site bedoeld om zowel het lokale publiek als de bezoekers te verwelkomen en te betrekken.

“We zijn blij dat we het nieuws van onze uitbreiding naar vele nieuwe en spannende locaties kunnen delen. Dit cruciale moment in onze uitbreiding komt op een cruciaal moment voor de reisindustrie in het algemeen, en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan dat evoluerende verhaal. Locke daagt de status-quo uit die het hotel van thuis onderscheidt, en we zijn blij dat we ons originele hybride concept naar een nieuw en breder publiek in heel Europa brengen”. – Stephen McCall, Chief Executive Officer, Edyn.

De aankondiging van de internationale uitbreiding van Locke komt omdat de bestaande portefeuille zich voorbereidt op de heropening voor het grote publiek op 4 juli, na de opheffing van de lockdown-beperkingen in het Verenigd Koninkrijk. Het vermogen van Locke om gasten de keuze te bieden om autonoom te wonen in elk appartement met keukens en wasfaciliteiten is een sterk uitgangspunt gebleken om het herstel van de reisindustrie te leiden. Omdat verwacht wordt dat gasten minder vaak maar langer zullen reizen, heeft het ontstaan van Locke in de vorm van een lang verblijf het merk al in een sterke positie gebracht om de overgang naar het ‘nieuwe normale’ te leiden, zowel op het gebied van vrije tijd als op het gebied van zakenreizen. Bovendien heeft elke Locke-vestiging extra maatregelen genomen om de veiligheid van de gasten te beschermen, zoals contactloos inchecken en uitchecken, geen contactreiniging, onafhankelijk erkende hygiënenormen en een boodschappenservice voor gasten en de plaatselijke bevolking.

Locke’s aankomende openingstijd is inclusief: Bermonds Locke, Tower Bridge, Londen, herfst 2020. – Zanzibar Locke, Ha’penny Bridge, Dublin, eind 2020 – Kingsland Locke, Dalston, Londen, eind 2020 – Asam Locke, Ludwigsvorstadt, München, begin 2021 – Wunderlocke, Sendling, München, begin 2021 – Beckett Locke, North Docks, Dublin, begin 2021 – Locke in East Side Gallery, Berlijn, 2021 – Locke, North West Cambridge, Cambridge, 2021 – Leman Bijlage, Aldgate, Londen, 2021 – Locke de Convento, Avenida de Liberdade, Lissabon, 2022 – Locke, Postbyen, Kopenhagen, 2022

Locke wil zich bezighouden met reizigers die een verwachting hebben van persoonlijk ontwaken en de mogelijkheid om spontane verbindingen te smeden met gelijkgestemde reizigers en de lokale bevolking. Locke viert het karakter en het sociale weefsel van elke locatie en creëert bestemmingen die inspireren en verbinden door middel van mindful design en zinvolle menselijke verbinding en die veel meer bieden dan alleen een plek om te slapen.