Locke opent in Duitsland

SCHWAN LOCKE, THERESIENWIESE, MUNICH – Opening mei 2021 Lead-in kamerprijs: €145

Schwan Locke ligt op slechts een paar minuten lopen van de Theresienwiese, waar het Oktoberfest wordt gehouden. Het beschikt over 151 ruime studio-appartementen, evenals een co-workingruimte, een fitnessstudio, winkelruimte, een koffiebar en een ambachtelijke cocktailbar.

Het ontwerp van Schwan Locke, ontworpen door interieurontwerpstudio Fettle, is geïnspireerd op de Deutscher Werkbund-beweging, die in het begin van de 20e eeuw in München werd opgericht. De ruimte is een eerbetoon aan de ontwerpprincipes van de Werkbund en herbergt op maat ontworpen meubels en een unieke kunstcollectie, evenals een verfijnd kleurenpalet dat is geïnspireerd op het midden van de vorige eeuw.

WUNDERLOCKE, SENDLING, MUNICH – Opening juli 2021 – Lead-in kamerprijs: €125

Locke zet zijn Europese expansie voort en opent in juli 2021 WunderLocke in Sendling. WunderLocke wil de Beierse hoofdstad op z’n kop zetten met een uniek gastvrijheidsconcept en de eerste Locke in z’n soort. De nieuwe opening zal beschikken over 360 stijlvolle studio-appartementen, co-working ruimte, vergader -en evenementenruimtes, workout studio en verwarmd buitenzwembad; evenals vier eet-en drinkgelegenheden, waaronder een stedelijke boerderij die verse kruiden en groenten zal leveren aan een boerderij-tot-tafel concept, en een rooftop cocktailbar met panoramisch uitzicht op de Beierse Alpen.

WunderLocke wordt een bestemming voor de lokale bevolking, vakantiegangers en zakenreizigers, en biedt een nieuw creatief centrum in het zuidwesten van München voor de ontluikende stroom kunstenaars, creatievelingen en tech-ondernemers van de stad. WunderLocke is ontworpen door de befaamde studio Holloway Li, die in september 2020 Locke’s nieuwste project in Londen, Bermonds Locke, voltooide. De designappartementen van het pand zijn rustig en ruim, en beschikken allemaal over keukens en zithoeken – een kenmerk van Locke design. WunderLocke beschikt ook over verschillende suites met grote eettafels voor diners en zakelijke bijeenkomsten.